Magazin > VIP
8610 ogledov

Lahko se ji smeji: Toliko bo Kevin Costner plačal bivši ženi

kevin costner, christine baumgartner Profimedia
Po dobrih štirih mesecih sodnih sporov in dramatičnih obtožb je par končno dosegel dogovor, po katerem bo moral igralec za ženo in otroke nameniti precejšnjo vsoto.

Dogovori med bivšima zakoncema, ki so se nanašali predvsem na nepremičnine in višino preživnine, je bilo dolgotrajno, a viri so za People potrdili, da so po dobrih štirih mesecih sporov le dosegli dogovor. Igralec Kevin Costner (68) in nekdanja žena Christine Baumgartner (49) sta na sodišču že od 1. maja, ko je ona vložila zahtevo za ločitev.

"Kevin je izjemno pomirjen, ker je to vprašanje rešeno in se bo osredotočil izključno na skupno vzgojo otrok," je povedal vir. Zadeva je dosegla vrhunec, ko je sodišče v Santa Barbari znižalo preživnino Baumgartnerjeve s 129.000 dolarjev na 63.000 dolarjev na mesec. Sprva je zahtevala 163.000 dolarjev, da bi "najela hišo, primerljivo s tisto, v kateri je živela s Costnerjem". V sodnih dokumentih je zapisala, da otroci, ko so z očetom, živijo v velikem kompleksu ob plaži, vrednem 145 milijonov dolarjev, letijo z zasebnim letalom in uživajo v luksuznih počitnicah.

Pogoji končne poravnave trenutno niso povsem jasni, a po poročanju medijev bo Costnerjeva sedaj že bivša žena prejel višji znesek, kot je bilo določeno v predporočni pogodbi. Po prejšnjih sodnih dokumentih je bila nekdanja manekenka upravičena do približno 1,5 milijona dolarjev.

kevin costner, christine baumgartner | Avtor: Profimedia Profimedia

Sprti par je bil poročen 18 let, skupaj pa imata tri otroke, sinova Caydena (16) in Hayesa (14) ter hčerko Grace (13).

Komentarjev 6
  • rd2dmk2 06:38 21.september 2023.

    ja no, nek naš zakon pravi da pri prevživnini sta oba starša izenačena, torej oba enaka morata prispevat za otroke. naj se tip preseli v podalpsko kuro, pa naj plačije svojo polovico. če so pa mulci navajani na privatni avion ...prikaži več in tri butlerje. naj bodo pa pri fotru, pa naj mamica kaj doda za njihovo preživetje.

  • jakec1575 21:42 20.september 2023.

    Kaj bojo otroc k bo ata costner pod ruso. Baba mu je skurla 1,2mio na leto za svoje prckarije.

  • Ender3 18:18 20.september 2023.

    Kolk bo pa bivša Janezova kasirala..?

Sorodne novice