Magazin > VIP
1611 ogledov

Video: Zvezdnico po škandalu ujeli v zaporniški obleki

Felicity Huffman Reševalni pas/Twitter
Tako je videti za rešetkami ...

Felicity Huffman, zvezda serije Razočarane gospodinje, je bila vpletena v prevaro, s katero je svoji hčerki želela zagotoviti šolanje na prestižni univerzi.  Igralka je le ena od več kot 40 ljudi, ki so obtoženi, da so sodelovali v prevari. Huffmanova naj bi organizatorjem plačala 15 tisoč dolarjev, da bi njeni najstarejši hčerki pomagali pri pisanju izpitov. Njena hči naj bi tako imela za pisanje več časa, poleg tega pa naj bi poskrbeli, da bi popravljavec njene odgovore ustrezno popravil in ji zagotovil boljši rezultat.

Prevaro naj bi izpeljal William Singer, ki je za to skrbel prek svojega podjetja Edge College & Career Network. Specializirali so se za "pomoč" otrokom slavnih in bogatih pri vpisu na priznane šole.

Septembra so na sodišču v Massachusettu oskarjevo nominiranko obsodili na 14 dni zaporne kazni, nadzor za eno leto, 250 ur javnih del in 30 tisoč dolarjev kazni. Felicity je ta mesec en teden zaporne kazni že odslužila, kamere pa so jo v zaporniški opravi ujele med obiskom moža in hčerke. Kot poroča ABC News je igralka v zaporu, kjer je nadzor zelo blag, zaporniki imajo na voljo številne dejavnosti, kvalitetne obroke in obiske svojcev. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.