Magazin > VIP
6971 ogledov

Vikar Jakopič presenetil in v pridigo vključil besedilo naše pop skladbe

Matej Jakopič Facebook
"Takole poje o nebesih, dovolite, da preberem," je vikar citiral besedilo naše priljubljene pop skladbe.

Očitno se sodobnejših maševanj ne poslužuje le eden naših najpopularnejših duhovnikov Martin Golob, na TV Slovenija so konec tedna namreč predvajali mašo z vikarjem Matejem Jakopičem, ki je v svoji pridigi prebral besedilo pesmi Nebesa, našega priljubljenega dua Maraaya. 

Lepo presenečenje je doseglo tudi glasbeni dvojec, ki sta na Facebooku objavila izsek maše in zapisala: "Danes sva doživela nekaj nepričakovanega. Besedilo pesmi Nebesa je bilo izvedeno med mašo na 1. programu TV Slovenija. Vrednote, izražene v pesmi, so našle svojo pot celo v sveto besedo. To dokazuje, kako glasba lahko združuje ljudi in širi sporočila ljubezni, miru in enotnosti, ne glede na prepričanje ali vero. Hvaležna sva, da lahko prek glasbe deliva sporočila ljubezni, miru in enotnosti z vsemi ljudmi."

Ljubezen drug do drugega pa gojita že dvajset let, zato bosta to obeležila tudi s koncertno turnejo kar dvajsetih koncertov, ki bodo letos med drugim potekali v Celju, na Ptuju, v Krškem in drugod po Sloveniji, nadaljevala pa jo bosta tudi prihodnje leto. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.