Magazin > VIP
53612 ogledov

Oba solzna: To bo za Raaya in Marjetko največja življenjska prelomnica

Raay Instagram
Marjetka Vovk in Raay, ki ju poznamo skupaj kot MARAAYA, z današnjim dnem na radijske postaje pošiljata novo skladbo, Zdaj pa greš.

Zdaj pa greš je pesem o življenjski prelomnici vsakega starša, ko otroci odrastejo in zapustijo domače gnezdo ter grejo sanjam in življenju naproti. Ganljiv video in besedilo opisujeta občutke mame, ki se sooča s svojimi občutki v tej novi življenjski situaciji. Razmišlja, kako hitro je minil čas, kako hitro je otrok odrasel in kako bo treba spet življenje postaviti v nove tirnice. Na eni strani ponos, na drugi pa grenko-sladki priokus, saj zanjo prihaja novo življenjsko obdobje. 

"Ko pomisliva nekaj let naprej, se nama zdi,  da najtežja stvar starševstva šele prihaja. Že zdaj se nama ob misli, da bosta nekoč sinova 'odletela iz gnezda' utrnejo solze. A to je življenje! Toliko novih situacij, čez kaj vse nas pelje … ampak je lepo! Tole sva napisala za njiju! Da bosta vedno vedela, da sta največ v najinem svetu. Tale je za nas starše," je ob izidu pesmi poslušalce nagovorila Marjetka.

Da je zgodba še bolj pristna, sta v videospotu  zaigrala mama in sin, ki sta to tudi v resničnem življenju. Priznana slovenska igralka Nina Ivanič in njen sin Luka Rep, sta prvič nastopila skupaj: "Želela sva si, da vlogo mame odigra profesionalna igralka, saj je treba brez besed prikazati vsa čustva. Nina je popolna za to vlogo, saj je kot oseba izjemno topla, pozitivna, Marjetka jo je kontaktirala in takoj sta se ujeli. Še bolj ganljivo pa je, da vlogo sina igra njen  sin Luka. Prvič sta skupaj zaigrala in kot pravi Nina je to tudi zanju prekrasna izkušnja in prekrasen spomin."

"Družina nama pomeni največ. Zato se tudi veliko pesmi, ki jih ustvariva, dotika te tematike. Veliko glasbenikov, predvsem mlajša generacija, želi osvojiti mlajše poslušalce in uloviti trende. Vsebine in zgodbe, ki jih piše življenje, se manjkrat slišijo v pesmih, zato sva vesela, da imava inspiracijo pisati tudi o takih temah," še dodajata glasbenika.

Komentarjev 5
 • Avatar jate
  jate 17:15 30.november 2021.

  po domače rečeno..."jokata še predno sta tepena"..dajta no ne prehitevajta dogodkov...

 • Avatar jezeran
  jezeran 15:58 30.november 2021.

  Ne pošiljata, ampak posiljujeta. Imata veze pri skoraj vseh lastnikih radijskih postaj in zdaj bomo to sranje morali poslušati, dokler ne dosežeta dovolj predvajanj, da bosta zopet vlekla denar iz sazasa

 • Sharon_McHugh 15:37 30.november 2021.

  Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice