Magazin > VIP
6505 ogledov

Vildiana iz Ljubezni po domače: Če ne bi bilo njega, bi se skrila

vildiana Pop TV
On ji je povedal, kaj mora narediti.

Aprila se je veliko govorilo o kandidatki šova Ljubezen po domače, Vildiani Keranovič, saj je v javnost prišel njen vroči posnetek.

Razložila je, da ima na posnetku le 14 let in ima spolne odnose s takratnim fantom, ki je bil takrat star 23 let. "Pred nekaj leti je na splet prišel posnetek, na katerem sem na žalost jaz in moj bivši fant. To je šlo na vse možne spletne strani," je povedala. Zadevo je v Bosni prijavila že pred petimi leti, zgodilo pa se ni nič. Januarja je prijavo podala tudi v Sloveniji in zdaj se policisti trudijo, da se posnetek umakne. "Zadevo sem prijavila policiji, ker gre za to, da se uničujeta moje ime, moj obraz in da se javno blati moje ime," je dejal.

vildiana Magazin Ljubezen po domače: Kandidatka priznala, da je na vročem posnetku ona

Prvi, ki jo je po objavi vesti o posnetku poklical, je bil Gašper Hafner, kandidat omenjenega šova, ki ga je Vildiana na hitrih zmenkih najprej zavrnila, nato pa si je premislila in prišla na njegovo kmetijo.

To ji je po poročanju POP TV svetoval: "Bil sem prvi, ki jo je poklical in ji povedal, kaj naj naredi. Rekel sem ji: 'Ti moraš pred kamere, ti moraš povedati, kako je bilo. Če se boš skrila, te bodo ljudje samo še bolj obrali.' Potem me je Vildiana klicala nazaj in mi rekla: 'Če me ne bi ti podprl in mi svetoval, bi se skrila.'.“

vildiana, gašper hafner Magazin Ljubezen po domače: Ste videli, kaj je naredila Vildiana?
Komentarjev 2
  • marsal 10:06 02.maj 2019.

    kaj pička stoka , da ji uničujejo ime ???!!! Zato ker je seksala pred kamero , ga sploh ima !!