Magazin > VIP
31 ogledov

Vin Diesel Walkerju namenil ganljiv govor

Paul Walker FameFlynet
Vin Diesel Walkerju namenil ganljiv govor.

Prizorišče smrti igralca Paula Walkerja je danes obiskal tudi njegov igralski kolega Vin Diesel in prisotnim namenil zelo kratek, a ganljiv govor. "Ljubezen, ki si mi jo izkazal Paul … bo z menoj za vedno. Hvala, da ste prišli in angelu v nebesih pokazali, kako ga cenite," je povedal množici žalujočih, ko ga je eden izmed novinarjev vprašal o novih filmskih projektih, pa je le še dodal: "Trenutno ne razmišljam o ničemer drugem, kot o izgubi ljubljene osebe."

Hčerka skrušena

15-letna Meadow Walker, ki je v prometni nesreči izgubila očeta, je skrušena. Na dobrodelnem dogodku je bila prisotna tudi sama, zato je usodni trk, ki se je zgodil le 500 metrov stran, lahko slišala. Ko je izvedela, kaj se je zgodilo, je po besedah očividcev začela kričati, jokati in ponavljati: "To se ne dogaja, mora biti le film. Nemogoče, da je to moj oče."

V šoku pa je tudi Walkerjevo dolgoletno dekle Jasmine Pilchard - Gosnell, ki je ob tragičnem dogodku doživelo živčni zlom in je trenutno v oskrbi svoje matere.

Spregovoril Walkerjev oče

Oče v soboto umrlega igralca je za ameriško televizijo CBS2 spregovoril nekaj besed o svojem sinu. "Vesel sem, da sem mu vsakokrat, ko sem ga videl, povedal, da ga imam rad … In tudi on mi je rekel, da me ima rad,“ je s solzami v očeh le 48 ur po izgubi sina povedal Paul William Walker III in dodal, da sta Walkerjeva brata novico o njegovi smrti sprejela zelo slabo.

"Imel je veliko srce. Nanj sem bil ponosen vsak dan,“ je še izjavil Walkerjev oče in dodal, da je bil zvezdnik na svojo hčer Meadow zelo navezan. Petnajstletnica se je v Los Angeles preselila pred dvema letoma; pred tem je s svojo mamo živela na Havajih. "Povedal mi je, da bi si rad vzel odmor, ker je stara šele 15 let in z njo ni preživel veliko časa. Ko je dobil novo vlogo, je rekel: 'Ne vem, kaj naj naredim.'“ je še povedal Paul William Walker III, ki je tudi izdal, da se ne spominja, da bi se s sinom kdaj sprl. Paul je bil po njegovih besedah namreč zelo miroljuben človek. Oboževalcem pa Paulov oče sporoča, da bi njegovemu sinu bilo zagotovo všeč, če si ga bodo predstavljali na obali, kako z desko za surfanje gleda na morje.

Kdaj bodo igralca pokopali, še ni znano. Z obdukcijo morajo namreč počakati do konca tedna, ko bodo prejeli Walkerjevo zobozdravstveno kartoteko.

Vojaku kupil prstana

Da je bil Walker res zelo radodaren, dokazuje tudi zgodba zaljubljenega vojaka, ki jo je za televizijo CNN povedala trgovka Irene King. "Vojak je ravno prišel iz Iraka, kamor se je moral kmalu vrniti. Nameraval se je poročiti in prišel je po poročna prstana, ki pa si ju ni mogel privoščiti. Walker je poravnal račun. Mislim, da se vojak ni zavedal, da so stali deset tisoč dolarjev (približno sedem tisoč evrov),“ je povedala Kingova.

Walker je umrl na sovoznikovem sedežu v porscheju, ki ga je vozil njegov prijatelj Roger Rodas. Avto je bil del razstave, ki sta jo Walker in Rodas priredila v sklopu dobrodelne akcije za žrtve tajfuna na Filipinih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.