Magazin > VIP
163 ogledov

Vir: "Drečnik kmetijo že prodal"

drečnik Žurnal24 main
Oglasil se je vir, ki pravi, da je Matej Drečnik kmetijo, ki jo je dobil kot zmagovalec šova Kmetija išče lastnika, že prodal, čeprav sam trdi drugače.

Matej Drečnik nam je pred nekaj dnevi povedal, da kmetije, ki jo je začel prodajati leta 2013, še ni prodal in da je trenutno tudi ne prodaja.

Oglasil pa se je vir, ki želi ostati anonimen (podatke hranimo v uredništvu) in trdi, da Drečnik že lep čas ni več lastnik kmetije. "Zadnje čase veliko berem o Mateju Drečniku in njegovi kmetiji, ki je "kao" trenutno še ne prodaja, ker ni dobil prave ponudbe. No, in ker mene zelo jezi, kako on ravna od dneva, ko je prejel to kmetijo in z njo ni nič druga naredil, kot jo imel zgolj za prodajo, vas obveščam, da je ta kmetija že lep čas prodana in so novi lastniki že na posesti.“

Izbrskali smo naslov kmetije; pogled v zemljiško knjigo razkriva, da besede vira očitno držijo in da Matej od oktobra 2014 ni več lastnik kmetije. 

Za stavbo lastništva nismo uspeli preveriti, saj se številka stavbe v registru nepremičnin in v zemljiški knjigi ne ujemata, imajo pa zagotovo novega lastnika vse pripadajoče parcele, poleg tega pa je novi lastnik stalno prijavljen na naslovu kmetije. 

Pri Mateju smo želeli še enkrat preveriti, kaj točno se dogaja z njegovo glavno nagrado, a se na naše klice ni odzval.

Komentarjev 4
  • YaKo 11:06 19.januar 2015.

    Dol mi vis za Mateja in "njegovo" kmetijo.

  • david112 10:36 19.januar 2015.

    bravo matej...odlično si prodal in prišel do daleč največje nagrade v zgodovini resničnostnih šovov pr nas

  • vseimam 09:35 19.januar 2015.

    Vsekakor pa je lagal, ali ne ?Ali ti to nič ne pove ?