Magazin > VIP
10613 ogledov

Vnukinji igralca Morgana Freemana na ulici vzel življenje

E’Dena Hines
Za umor 33-letne E’Dene Hines mu grozi 25 let zapora.

Ta teden se je začelo sojenje Lamarju Davenportu, ki je 16. avgusta 2015 umoril svoje dekle, 33-letno E’Deno Hines, vnukinjo prve žene igralca Morgana Freemana, Jeannette Adair. Čeprav igralec ni bil E'Denin krvni sorodnik, jo je po ločitvi vzgajal s svojo drugo ženo Myrno Colley-Lee. Leta 2009 pa je izbruhnil škandal, ko je ameriški tabloid objavil, da je sta imela Freeman in E'Dena razmerje, kar sta oba zanikala.

Lamar Davenport | Avtor: Profimedia Profimedia

Zabodel jo je najmanj 15-krat

V ponedeljek je pričal sosed, Xavier Gardere, ki je videl umor, ki se je zgodil sredi ulice ob 3. uri zjutraj. Povedal je, da je Davenport sedel na bokih svoje žrtve, ki se je na začetku napada še branila, nato pa so ji zelo hitro začele usihati moči. E'Deno naj bi zabodel najmanj 15-krat.

Varnostna kamera je posnela, kako sta Hines in Davenport stopila in avta in se začela prepirati. Približno štiri minute pozneje je Hines začela bežati pred svojim morilcem, a ji beg žal ni uspel. Napad so videli trije moški, ki ženski niso pomagali. Davenport naj bi medtem, ko je sedel na E'Deni, rekel: "To delam zate. Bog! Hudiči, pojdite ven. V imenu Jezusa vas bom izgnal.“

Davenportu grozi 25 let zapora. Njegov odvetnik igra na karto neprištevnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.