Magazin > VIP
12438 ogledov

Vojvodinja Kate je užaljena

kate middleton Profimedia
Dolgo je veljalo, da se princesa Kate trudi zgladiti spore v kraljevi družini, a ti časi so očitno mimo.

Odnos med Williamom in Harryjem se je skrhal že pred Megxitom, menda zato, ker je imel prestolonaslednik občutek, da njegov mlajši brat preveč hiti v zakon z ločeno zvezdnico iz ZDA. V tistem času se je govorilo, da je bila Kate tista, ki je poskušala zmanjšati razkol v družini. Tega obdobja je po besedah BBC-jeve novinarka Jennie Bond konec, in sicer zaradi Harryjevih spominov Spare.

Harry je v njih pisal tudi o sporu med Meghan in Kate. Pisalo se je, da je Kate po prepiru zaradi oblek družic pred Meghanino poroko v joku zapustila sobo, v resnici pa naj bi jokala nekdanja igralka. Kate je to razumela kot zelo oseben napad nanjo, ki ga preprosto ni mogla spregledati. "Catherine so Harryjeve in Meghanine izjave prizadele in užalile," je Bond povedala za Mirror in dodala: "Z Williamom sestavljata močno ekipo. Predvidevam, da sta skupaj prišla do zaključka, da sprava v bližnji prihodnosti ni mogoča."
Z njo se strinja tudi strokovnjakinja za kronane glave, Katie Nicholl. "Če pomislimo na osebna razkritja - in mislim, da bi zaničljivim pripombam o Kate v knjigi lahko tako rekli - je Harry prekršil eno pravilo - o družinskih zadevah se ne govori."

Harry in Kate sta se nekoč zelo dobro razumela, sedaj pa je njun odnos uničen. Strokovnjakinji sicer pravita, da Kate ni jezna na Harryja, jo je pa močno razočaral. Will pa je besen, trdi Nicholls. "Vem, da je William jezen, da je Harry v to situacijo vpletel Kate, ki po njegovem mnenju ne nosi nobene krivde. Zavzemala se je za mir med bratoma," pravi poznavalka. 

 

Komentarjev 2
  • Ender3 14:21 01.oktober 2023.

    Nekateri bralci smo prežaljeni, ker avtorja za rumeni tisk silijo v ospredje dnevnih novic..

  • alojz73 11:36 01.oktober 2023.

    Koliko sem užaljen šel jaz,ne mrem spati že tri noči.