Magazin > VIP
7157 ogledov

Vroča: Demetra Malalan je odrasla!

Demetra Malalan Osebni arhiv
Zaneslo jo je v modne vode ...

Takrat 15-letna Demetra Malalan je leta 2012 osvojila zmago v pevskem šovu X Factor, danes pa je pevka zrasla v pravo triindvajsetletno lepotico. Sodeč po njenem Instagram profilu jo bolj kot glasba danes zanima moda. Pod opisom ima namreč zapisano, da je modna stilistka. Svoje modne izbire pogosto deli s sledilci, videti pa je, da še vedno živi v Amsterdamu, kjer je študirala, kot je leta 2018 povedala za zurnal24.

Takrat je tudi razkrila, zakaj se je umaknila iz javnosti. Leta 2014 je posnela album Danes si tu, nato pa o njej ni bilo več veliko slišati. "To je bilo zagotovo lepo obdobje. Na tisti čas imam lepe spomine, saj gre za krasno izkušnjo, na katero sem še vedno zelo ponosna. Hkrati pa gre tudi za grenko izkušnjo. Ko se je šov končal, je namreč nastopila realnost, ki ni prinesla le lepih stvari. Treba se je bilo soočiti z realnimi vidiki tega posla in ozadja šova. Sem pa zaradi tega zrasla. Ko sem zmagala, sem bila zelo mlada, morda celo premlada. Hkrati pa mi ni žal in sem vesela, da sem se prijavila v X Factor. Veliko sem se naučila,“ je leta 2018 za Žurnal24 povedala Demera. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice