Magazin > VIP
43618 ogledov

Vroča ljubezen: Sin in snaha Rosvite Pesek bosta stopila led

filip pesek, nastja kramer Instagram
Pesek in njegova žena pokata od strasti.

Junija sta si na Ferrarijevem vrtu v Štanjelu večno zvestobo obljubila dva mlada in uspešna podjetnika, Filip Pesek, sin voditeljice Rosvite Pesek, in Nastja Kramar, solastnica Malince, ki prodaja zdravo prehrano in naravno kozmetiko.

Kako zaljubljena sta, rada pokažeta na družbenih omrežjih. Tokrat sta posnela nekaj prelepih fotografij na snegu. "Pravijo, da poljubljanje pod omelom prinaša srečo. No, midva sva se odločila za poljub pod okrašeno jelko, v objemu čudovite narave. Srečo pa drug drugemu prinašava vsak dan. Saj to je pomen ljubezni, kajneda? Da z malenkostmi osrečujemo drug drugega,“ je ob fotografijah zapisala Nastja, ki je od moža starejša skoraj sedem let. Filip, ki vodi marketinško agnecijo, pa je zapisal: "Včasih se kregava. Včasih se kepava. Včasih se smejeva. Na koncu dneva pa sva še vedno mož & žena. Sedaj že celih 6 mesecev. Nastja... kapo dol. Res ne vem, kako ti uspe toliko časa zdržati z mano. Ljubim te.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Pesek 🔥 (@filippesek)

Komentarjev 7
  • TajaT 21:59 02.januar 2021.

    Ali ne gre pri iskanju potrditve v oceh drugih za narcisticno osebnostno motnjo? In taksne fotografije objavlja zenska v 30+ letih? Meni na kraj pameti ne pade, da bi kaj taksnega z mozem objavila. Nekateri res ne poznajo nobene zasebnosti ...prikaži več in se ne znajo imeti lepo, ne da bi vsi to izvedeli ali kaj je namen taksnih objav?

  • jan631 16:21 02.januar 2021.

    Kaj pa Tanja Ribič in bosanec Đuro?Dajte še njih gor.

  • kapibara1 15:14 02.januar 2021.

    Mi je bila se dopadla Rosvita, ko je urejala zadeve, za-da izda knjigo( to je sedaj med "elito" bol fensi kot neki sprani doktorski nazivi....) s tole promocijo sina in snahe.. pa je povozili vse, kar mi je ustvarila v ...prikaži več plus, me sodelovanjem.. ( Zvvezdana je tudi pamža promovirala ob odprtju žganjarije.. kočnala pa z krim. preiskavo zaraio vzgajanja drog.. začela pa s stanovnajam nad bifejem Petelin..