Magazin > VIP
19820 ogledov

Vroča poroka naše voditeljice, "da" rekla na eksotični lokaciji!

Anja Susič Instagram
Priljubljena radijska voditeljica se je ta teden poročila na mondenem tropskem otoku.

Energična Primorka Anja Susič, ki na Radiu Robin vodi jutranji program, aktivna pa je tudi kot spletna vplivnica in osebna trenerka, je dolgoletnemu partnerju Janiju dahnila usodni da. Da se Anja pripravlja na poroko, ni bila skrivnost, saj je na Instagramu objavila utrinke z dekliščine, presenečenje, ki so ji ga kot bodoči nevesti pripravili sodelavci in tudi izbor poročnih oblek.

Par, ki že ima hčerkico, se je v prazničnem decembru odločil za vročo lokacijo in si usodni da dahnil na Mavriciju. Anja je objavila prelepo poročno fotografijo, iz katere gre razbrati, da se je poročila na rajski peščeni plaži. Čestitke! 

Par je poroko na sanjskem otoku načrtoval že aprila 2020, vendar jima je takrat načrte prekrižal koronavirus. A kot je takrat zapisala Anja, razočaranje ni bilo preveliko. "Zaradi izrednih razmer sva morala vse odpovedati. Ko se še ni dobro vedelo, kaj se dogaja in ali bodo vse zaprli, sem bila bolj nemirna in v stresu, ko pa je bilo jasno, da poroke ne bova mogla izpeljati, pa mi ni preostalo drugega, kot da se s situacijo sprijaznim. Razočaranje ni bilo pretirano veliko. Nikoli ne veš, morda pa je bilo to za nekaj dobro. Na srečno nisva načrtovala tradicionalne poroke, imela rezerviranega gostišča, frizerja … Ni nama bilo treba razočarati svatov, saj bi na otok odpotovala sama, v Sloveniji pa bi pozneje organizirala zabavo,“ je za Žurnal24 leta 2020 povedala Anja in dodala, da dodatnih stroškov zaradi odpovedi ni bilo. "Avansa nama turistična agencija ni povrnila, so pa nama dali vavčer, ki ga bova lahko izkoristila, kot bova želela.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Susič (@anjasuska)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Susič (@anjasuska)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Susič (@anjasuska)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Susič (@anjasuska)

Komentarjev 3
  • andrej084 21:12 15.december 2023.

    Ko bo stala za sporhetom in brisala pokakano ritko, bo nasmeh čudežno izginil...

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 10:23 15.december 2023.

    Priljubljena voditeljica na priljubljeni radijski postaji, za kateri večina ljudi še ni slišala.