Magazin > VIP
73 ogledov

Vsi se sprašujejo zakaj se je mladi zvezdnik ustrelil?

Sawyer Sweeten Profimedias
Sawyer Sweeten, mladi zvezdnik iz televizijske serije Vsi ljubijo Raymonda, se je med obiskom pri družini v Teksasu v četrtek zjutraj ustrelil v glavo. Svet šovbiznisa se sprašuje, kaj je najstnika vodilo v tragedijo.

Sawyer, ki je v seriji Vsi ljubijo Raymonda igral enega od dvojčkov - Geoffreyja Barona, je imel le 19 let, naslednji teden bi dopolnil 20 let. Prvič se je v televizijskem kadru pojavil, ko mu je bilo 16 mesecev, igral pa je v 139 epizodah priljubljene serije, v kateri sta igrala tudi njegov brat dvojček Sullivan in sestra Madylin.

Odziv šokiranih soigralcev

Po nepričakovani smrti se vsi sprašujejo, kaj je bil vzrok za strel v glavo? Ameriški mediji navajajo vir blizu avtorjev nanizanke, ki pravi, da je bil Sawyer zelo pozitivna oseba in da nikoli ni kazal znake depresije. Igralec naj bi se zelo veselil dogodka ob desetletnici zaključka serije, ki so jo vrteli med leti 1996 in 2005. Po zaključku serije sta tako Sawyer, kot njegov brat Sullivan prekinila s televizijsko kariero, njegova sestra pa se je še pojavila v nekaj filmih.

Družina trpi, saj se jim ne svita, kaj bi lahko bil vzrok za tragedijo. "Bil je prijeten fantič, ki ga bomo številni pogrešali. Poskrbite, da bodo vaši najbližji vedeli, da jih imate radi, in preverite kako se imajo, če se z njimi že dalj časa niste slišali. Zelo pomembno je, da ohranite stike," je dejala Doris Roberts, ki je v seriji nagrajeni s 15 Emmyji igrala babico pokojnika. 

"Sawyer Sweeten je bil duhovit in izjemno inteligenten mladenič. Odšel je prezgodaj," je napisala njegova televizijska mati Patricia Heaton. Zvezdnik serije Ray Romano pa je dejal: "Šokiran in žalosten sem zaradi novice o Sawyeru. Bil je prekrasen otrok, pozitivne energije. Moje srce je zlomljeno, zaradi njega in njegove družine."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.