Magazin > VIP
17775 ogledov

Vzelo vam bo sapo: Takšna je bila mama vojvodinje Kate v mladih letih

Pippa Kate Carole Middleton EPA
Lepša kot hčerka?

Oboževalci vojvodinje Kate so bili navdušeni, ko je lepotica ob materinskem dnevu delila posnetek, na kateri jo v rokah drži njena takrat 27-letna mama Carole.

carole middleton | Avtor: Instagram Instagram

Nikomur ni ušlo, da sta si ženski zelo podobni. "Wow, takšne podobnosti še nikoli prej nisem opazil. Prelepo,“ se je glasil komentar navdušenega uporabnika Instagrama.

Kate in njena sestra ter brat so odraščali v premožni družini, Carolina zgodba pa je drugačna. Želela je postati učiteljica, a si njeni starši niso mogli privoščiti šolanja za hčerko. Carole se je zaposlila kot tajnica, nato pa je delala za British Airways, kjer je spoznala moža Michaela Middletona, čigar oče je bil leta 1962 kopilot princa Philipa.

Par je obogatel s podjetjem Party Pieces, ki sta ga ustanovila v osemdesetih in se ukvarja s prodajo izdelkov za zabave. 

Komentarjev 3
  • Tatjana Ha 07:18 14.april 2020.

    Ni nam vzelo sapo, zakaj že?

  • SonnyBlack 00:39 14.april 2020.

    cela anglija ze samo kot drzava je ogabna grda umazana drzava,prav tako so isto tako ogabni blesavi drzavljani...umazanci pijanci,mucitelji zivali ki jih preganjajo po njihovih smrdljivih gozdovih...skoda samo to da ni leta 1943 Hitler te anglije zatolko dol tak da ...prikaži več niti ozemlja vec nebi ostalo

  • saegnosbird 00:02 14.april 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Sorodne novice