Magazin > VIP
16713 ogledov

Werner jezen: Zakaj ne poveste, koliko denarja vi sesate od države?

Werner C.C.
Pevec Werner se je junija razburil zaradi odprtja meja, ki je poslabšalo epidemiološko stanje v državi, za kar pa so odgovorni krivili narod. Sedaj pa mu je pokrov dvignil Jelinčičev govor za gostilniško mizo, ko je prvak SNS izjavil, da je "narod glup“.

Werner se je na Facebooku spet razpisal o trenutnem stanju v državi in poudaril, da se ljudstvo zbuja. 

Njegove besede objavljamo nelektorirano.

Werner Magazin Wernerju je počil film: "Kar je preveč, je preveč.“

"Dragi politiki in Vlada, vi ste legitimno izvoljeni, da pošteno vodite državo in pošteno razporejate denar davkoplačevalcev v dobro Slovencev in države. Žal narod do sedaj ni imel veliko opcij na volitvah in se je vedno poskušal odločiti za boljšo opcijo od slabših...in tako že 30 let...ampak...NAROD SE ZBUJA in mu je dovolj vsega...ja...to so ti ljudje, ki so na ulicah...niso ANTIFA, NISO KAVIAR SOCIALISTI, NISO ZOMBIJI, JUGOTROLI, NISO NITI POLITIČNI PLAČANCI V RUMENIH JOPIČIH, NISO PRIŠLI IZ NEKAKŠNE GLOBOKE DRŽAVE....SO NAROD, KI VAM NEKAJ ŽELI SPOROČITI..so VAŠI DRŽAVLJANI..vi pa vidite vse drugo samo ne to kar bi morali.“
werner otročje Magazin Tako Wernerja poskušajo sabotirati glasbeni kolegi

Pevca tudi moti, da si nekateri politiki celo v govorih drznejo lasti državni denar.

"Javno govorite da ste narodu dali denar....KAKŠEN DENAR STE VI DALI???? Kako lahko vodite državo z napačnim razmišljanjem, da je DRŽAVNI DENAR VAŠ DENAR? Vi, ki to govorite in tako mislite boste dali VAŠ DENAR takrat, KO BO ZAČELA FUNKCIONIRATI PRAVNA DRŽAVA S POŠTENIMI MLADIMI POLITIKI LEVE IN DESNE OPCIJE...TAKRAT BOSTE VSI VI, KI STE SE PROTIPRAVNO OKORISTILI, VRNILI POKRADEN DRŽAVNI DENAR, KI LEŽI NA RAČUNIH NA CIPRU,DEVIŠKIH OTOKIH......takrat boste dali VAŠ DENAR....čeprav tudi ta ni vaš "JE POKRADEN"ampak leži vsaj na vaših računih oz.računih vaših ožjih članov družine. Vedite...NISTE BOGOVI...čeprav se tako obnašate, ker vam oblast in moč zatemni um. NE ŽELITE SPREGLEDATI IN ŽIVITE NA MARSU A NAROD JE NA ZEMLJI. ČE JE KDO PRILEPLJEN NA HLADILNIK MAME DRŽAVE STE TO VI!!!  /.../ Zakaj ne poveste koliko denarja vi sesate od države???KOLIKO PLAČ JE ŽE DRŽAVA PLAČALA VSEM VAM V 30 TIH LETIH? Kaj ste pa vi naredili za to? A ja, pokradli ste državo in jo razprodali...“

Cel zapis si lahko preberete na Wernerjevem profilu.

Komentarjev 33
  • vojko19 22:24 22.julij 2020.

    lepo napisano za tiste ki ustvarjajo, spremenilo se ne bo nič državni paraziti bodo vedno imeli več kot tisti,ki ustvarja. Le vkup uboga gmajna!

  • Avatar Soffistessa
    Soffistessa 00:55 07.julij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- H︆︆︆︆o︆︆s︆︆s︆︆︆︆et︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m

  • Šemarmini 20:29 06.julij 2020.

    Werner a ne bi šel raje kaj delati. Si službo poiskal. Pravo službo!!! Prav nič ne bomo pogrešali tvojega petja. Če pa ti kaj v Sloveniji ni všeč se pa lahko vrneš iz kjer si prišel!!! ...prikaži večl!!!