Magazin > VIP
4 ogledov

Will in Kate praznujeta prvo obletnico

Kate Middleton in princ William
1/20
Reuters
Danes mineva eno leto od velike poroke stoletja med britanskim princem Williamom in Kate Middleton. Poglejte si nekaj utrinkov njune zakonske sreče ...

Princ William in njegova žena Kate Middleton, ki sta se spoznala še v študentskih letih na škotski univerzi St. Andrews, sta bila skupaj in narazen osem let, preden se je William odločil za veliki korak. Svojo srčno izvoljenko je zaprosil na počitnicah v Keniji oktobra 2010 s safirnim zaročnim prstanom, ki je pred tem pripadal njegovi materi, pokojni princesi Diani.

Šest mesecev pozneje sta zaljubljenca veselo vest oznanila tudi javnosti, večno zvestobo pa sta si obljubila 29. aprila lani v londonski Westminstrski opatiji.

Cambriška vojvodinja in vojvoda sta zadnje leto veliko potovala po svetu, se udeleževala najrazličnejših dobrodelnih dogodkov ter se družila z zvezdniki in voditelji držav. Kako pa nameravata proslaviti svojo prvo obletnico poroke? "Obletnico bosta praznovala v zasebnosti, doma,“ so sporočili iz palače.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.