Magazin > VIP
5177 ogledov

Will in Kate: Tako hladnega sprejema verjetno nista pričakovala

prince william, kate middleton Profimedia
Škotska premierka nasprotovala njunemu prihodu.

Zakonca Cambridge sta se podala na turnejo po kraljestvu, da bi se zahvalila vsem, ki v času pandemije delajo na prvi bojni črti. V sklopu tega sta obiskala tudi škotski Edinburg, kjer pa ju je čakal zelo hladen sprejem. 

Kot je znano, je škotska premierka nasprotovala obisku kraljevega para. Mercury News piše, da ju ni prišla niti pozdravit, javnosti pa je dala jasno vedeti, da je bila škotska vlada proti prihodu zakoncev Cambridge, saj so zaradi pandemije razen v redkih primerih prepovedana potovanja med Anglijo in Škotsko. Daily Mailu so viri z dvora razložili, da vojvoda in vojvodinja nista kršila pravil, saj sta na poslovnem obisku, ki so dovoljeni. 

Premierka obiska sicer ni poskušala preprečiti, je pa dvor obvestila o vseh omejitvah, ki veljajo na Škotskem. Uporabniki Twitterja so razdeljeni. Tisti, ki delajo v zdravstvu, so večinoma proti nepotrebnim obiskom, drugi pa poudarjajo, da par opravlja svoje delo in da sta z obiskom marsikomu polepšala dan.

Oglasil se je tudi konservativni škotski poslanec, ki je besen na predsednico vlade. "Ta moški bo nekoč kralj Škotske. Nima ga pravice ustaviti. To se ji bo maščevalo. Menim, da je veliko lojalnih Škotov, ki so zgroženi nad njenim obnašanjem.“

nicola sturgeon | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 4
  • rexuathe 18:25 09.december 2020.

    www︎.︎ictec︆.︆net - oddličen projekt za odrasle, ki želikko najti parrtnerja za sseks

  • Ender3 17:33 09.december 2020.

    Pravzaprav jih nihče ne j**e, morala bi delati projekte za seks partnerje. Je pravi čas za to.

  • seicacun 14:45 09.december 2020.

    www︎.︎ictec︆.︆net - oddličen projekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za sseks