Magazin > VIP
9229 ogledov

William in Harry nista držala obljube, ki sta jo dala Diani

princ william, princ harry Profimedia
To je bilo Diani zelo pomembno …

Že pred poroko leta 2018 je med princema Harryjem in Williamom počilo, ker naj bi bodoči prestolonaslednik mlajšemu bratu svetoval, naj ne hiti s poroko z ameriško igralko Meghan Markle

Brata, ki sta si bila nekoč zelo blizu, še zlasti po smrti mame Diane, se še vedno nista pobotala. Harryjeve izjave v intervjuju za Oprah naj bi razkol med njima še povečal. William bratu menda ne zaupa več. 

Diani bi strlo srce, če bi videla, kakšen je danes odnos med njenima fantoma. Princesi je bilo zelo pomembno, da se brata razumeta, dati sta ji morala celo obljubo, da bosta vedno v prijateljskih odnosih. "Obljubiti mi morata, da bosta vedno ostala najboljša prijatelja in da se nihče ne bo vrinil med vaju,“ Dianino željo za knjigo 'Battle of Brothers: William, Harry and the Inside Story of a Family in Tumult' povzema Simone Simmons, Dianina dobra prijateljica. "Oba sta ji obljubila, da se bosta tega držala. Dala sta si 'petko' in objela mamo,“ je še dodala Simmons, ki pravi, da je bil ta prizor zelo ganljiv. 

Brata se bosta videla čez nekaj dni. Prvega julija, na Dianin rojstni dan, bodo pred Kensingtonsko palačo razkrili nov kip. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.