Magazin > VIP
22 ogledov

William in Kate končno na medene tedne

Mladoporočenca sta končno dočakala svoje medene tedne. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Britanski princ William in njegova nova žena Kate sta navsezadnje le odpotovala na njune odložene medene tedne po poroki prejšnji mesec. Preživela jih bosta na Sejšelih v Indijskem oceanu.

Princ William in njegova žena Kate, zdaj uradno znana kot vojvoda in vojvodinja cambriška, sta v ponedeljek odpotovala, so potrdili iz palače. Kam in za kako dolgo sta se odpravila na njune odložene medene tedne, sicer niso želeli razkriti, vendar je Williamov tiskovni predstavnik poudaril, da je par zaprosil za spoštovanje njune zasebnosti na poročnem potovanju. Iz palače so sicer sporočili, da si je princ vzel dva tedna dopusta, vendar ni znano, koliko tega časa bo porabil za medene tedne.

Ugibanja o možnih lokacijah za njuno poročno potovanje so bila številna in celo Kate naj za destinacijo ne bi vedela do zadnjega trenutka. Po podatkih britanskega Daily Maila pa naj bi par dopustoval na Sejšelih v Indijskem oceanu. Tam naj bi mladoporočenca stanovala v razkošni vili, v kateri prenočitev stane štiri tisoč funtov oziroma nekaj več kot 4.500 evrov na noč, stoji pa na enem najlepših in najbolj romantičnih otokov na svetu. Poleg tega jima letovišče zagotavlja skoraj popolno zasebnost. Vir je povedal: "To je eden najbolj neverjetnih krajev, kar jih boste obiskali, in Kate bo uživala. Ima vse, kar bi si lahko želeli od destinacije za poročno potovanje, in še več – čudovite plaže, tropsko morje in popolno zasebnost."

Parček je sicer dan po poroki 29. aprila presenetil z oznanilom, da še ne odhajata na medene tedne. Privoščila sta si le romantičen vikend na domačih tleh, na začetku tedna pa se je William vrnil na delo v kraljevih letalskih silah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.