Magazin > VIP
15269 ogledov

William in Kate udarila nazaj

kate middleton, princ william Profimedia
To pravita na pisanje, da se Kate ne počuti dobro.

Tatler je citiral vire, ki pravijo, da se Kate po tem, ko sta morala s soprogom Williamom prevzeti večji del nalog zakoncev Sussex, ki sta se skorajda čez noč odločila, da ne bosta več služila monarhiji, počuti zelo slabo. Vojvodinja je menda tik pred izgorelostjo in se počuti ujeto, je pisal medij.

Več o tem TUKAJ.

Kate in William sta se tokrat na govorice odzvala. "Ta zgodba vsebuje več nenatančnih in napačnih interpretacij, ki jih pred objavo niso predstavili Kensingtonski palači,“ je se glasil njun odgovor.

To, da je na par padlo več dela, verjetno drži. Že takoj po Harryjevi odločitvi, da se z Meghan selita in da ne bosta več izpolnjevala nalog v imenu monarhije, se je začelo ugibati, kdo bo prevzel njuno delo. Nekaj odgovornosti naj bi opravili hčerki princa Andrewa, za kar bi jima bila Will in Kate, ki imata tri majhne otroke, verjetno zelo hvaležna.

Komentarjev 3
  • munja 18:22 31.maj 2020.

    Nekaj najbrž delajo, nihče pa ne ve, kaj. Nikjer ni bilo nikoli napisano, kaj sploh dela kraljeva družina.

  • Snežinko 12:28 28.maj 2020.

    DELA??? kaj pa DELAJO ti ljudje? Prikazujejo se na javnih prireditvah in vlečejo plačo od države. Res hudo "delo" in res noben ne ve, kdo bo prevzel njuno "delo"...