Magazin > VIP
9396 ogledov

Wow, Nataša Pirc Musar s petjem poskrbela za kurjo polt

Nataša Pirc Musar Profimedia
Kdo bi si mislil, da se v nekdanji voditeljici skriva tudi ta talent.

Učiteljica petja Kristina Oberžan je na Facebooku objavila posnetek, na katerem je skupaj s pravnico Natašo Pirc Musar, nekdanjo dolgoletno voditeljico 24 UR na POP TV, in Anušo Strle zapela zelo čutno pesem Leonarda Cohena - Hallelujah.

"Tudi večglasnega petja se učimo na pevskih urah!!! Naj vam polepšamo večer z utrinkom tele prekrasne pesmi ‘Hallelujah’!!! Hvala za tako lepo energijo in prepevanje učenkama Anuši Strle in Nataši Pirc Musar," je Kristina zapisala ob videu, ki je navdušil njene sledilce.

Pirc Musar več kot očitno zanima mnogo več stvari kot le pravo. Kot je znano, ima izpit za pilotko, ljubi lokostrelstvo in motorje ter tudi popotniško fotografiranje. Njena velika strast pa je tudi bovling. Kot je pisalo Delo, je članica državne reprezentance, Slovenijo pa je pred leti celo zastopala na svetovnem prvenstvu v Las Vegasu.

Komentarjev 3
  • Marion_Howser 15:19 25.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • leonardo 10:54 25.november 2021.

    Lepo!

  • Avatar Leon
    Leon 09:39 25.november 2021.

    Večkratna omemba posameznikov v medijih lahko pomeni ,da se seli v politiko ?