Magazin > VIP
3602 ogledov

Wow, Savina Atai objavila dokaz, da je dobila sporočilo iz nebes

Savina Atai instagram
Dobrega prijatelja ne pozabiš nikoli.

"Kako se posloviti od nekoga, ki je večen? Ki je opolnomočil toliko Življenj? Ki je toliko dal vsem nam, ki smo bili blagoslovljeni z njegovo prisotnostjo in modrostjo. Ki je naredil ogromno za Slovenijo," se je lani od psihoterapevta Antona Majhna poslovila Savina Atai, ki se je nanj spomnila tudi letos na obletnico njegove smrti. Na ta dan je izvedla tudi poseben ritual. 

"Lani, ko je umrl, sem bila v Mehiki. Nebo je postalo najbolj modre barve. Oblaki najbolj beli. Na radiu je igrala pesem: ‘Cover me in Sunshine’. Na 6-mesečno obletnico njegovega odhoda sem slikala oblake na Visu - v njih se je pojavil njegov obraz. Danes sem v stekleno posodo nalila vodo. Jo dala ob srce. In poslušala pesem Cover me in Sunshine. 'Imaš kakšno sporočilo za nas, Anton?' sem ga vprašala. 'Tako te pogrešamo.' Potem sem dala vodo za nekaj minut v zamrzovalnik," je razkrila Savina in razložila, da se ta tehnika imenuje Collective Mollecular Photography. "Veda Austin je šla se korak dlje od dr. Emota in našla najbolj preprost način makro fotografiranja zamrznjene vode. Njeno delo ima izjemno podporo tudi v znanstvenih vodah. Predvsem od dr. Pollacka, strokovnjaka za 4. fazo vode. CMF tehnika združuje zavest, znanost in umetnost. Na to, kar se je prikazalo v ledu, sploh nisem bila pripravljena." 

Led se je začel že topiti, preden je Savina pohitela do fotoaparata, a je kljub temu del sporočila objavila. "V ledu se je pokazal obraz. Ob strani pa je voda izpisala črke: I’M LOVE (Sem ljubezen, op. avt.). /.../ Na levo stran sem dala sliko, ki sem jo slikala z navadnim IPhonom. Na desno sem dala isto sliko - kjer sem samo začrtala, kaj jaz vidim v vodi," je še dodala. Cel zapis najdete na Savininem Facebook profilu.

Komentarjev 7
  • mph2 20:53 23.februar 2023.

    Dokaz, da res rabi strokovno pomoč.

  • robi2107 19:50 23.februar 2023.

    Debilaža. C.R., a ti ni nič nerodno pisati take kretenaže? A si upaš pod to sranje podpisat z imenom in priimkom?

  • satir 09:21 23.februar 2023.

    ja no...takim šarlatanskim zblojenim osebam in politikom novinarji namenjajo pozornost... kar je normalnega in kar je pa res potrebno povedat, pa jih ne briga... Pa naj kdo reče da svet ne gre v tri krasne.