Magazin > VIP
147 ogledov

Z monaškega dvora prihajajo vesele novice

Beatrice Borromeo, pierre casiraghi EPA
Pierre Casiraghi in njegova žena Beatrice sta postala starša.

Kneževina Monako se veseli lepe novice dneva. Sin princese Caroline, Pierre Casiraghi, je postal očka. Njegova žena Beatrice Borromeo mu je v torek rodila sina. Palača imena novega člana družine še ni sporočila, so pa v sporočilu za javnost zapisali, da se mama in otrok počutita dobro.

Pierre in Beatrice sta se spoznala med študijem v Milanu, večno zvestobo pa sta si obljubila leta 2015.

Lepa Italijanka velja za novi monaški dragulj, zato je za medije zelo zanimiva. Svetlolaska se sicer raje drži v ozadju, kdaj pa kdaj pa le privoli v intervju. Nazadnje je govorila z novinarji revije Glamour.
Beatrice, ki je po poklicu novinarka, je med drugim razkrila, kakšen je njen stil oblačenja. "Oprijete hlače iz jeansa, majica in superge,“ je opisala svoja najljubša oblačila, na vprašanje, ali je kavbojke nosila tudi na prvem zmenku s princem, pa je pokimala in razkrila, da jo je njen bodoči mož takrat kar malce užalil. Ko jo je zagledal, ji je namreč rekel: "Nimaš obleke? Saj si vendarle punca.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.