Magazin > VIP
50 ogledov

Z njo je Bieber kršil zakon

Chantel Jeffries Instagram
Sopotnica Chantel Jeffries je željna slave aretacijo pričakala z nasmeškom.

Pop zvezdnika Justina Bieberja so v četrtek zjutraj aretirali zaradi vožnje pod vplivom alkohola in drog. Medtem ko je po Miamijskih ulicah dirkal s prijateljem, reperjem Khalilom, je poleg njega v Lamborginiju sedela 21-letna manekenka Chantel Jeffries.

Zaradi druženja z izključno slavnimi mladeniči so Chantel označili kot "lačno slave". Ker se sama ni uspela prebiti v širšo javnost, si skuša prepoznavnost prislužiti predvsem v družbi znanih osebnosti. Poleg Biebrove aretacije se je v medijih pojavila že kot dekle njegovega prijatelja Lil Twista, nogometaša DeSeana Jacksona in Justina Combsa, sina reperja P. Diddyja.

Kot piše portal Hollywoodlife.com, se je tudi sama večkrat znašla pred sodiščem, saj ima v policijski kartoteki že pet aretacij. Le nekaj trenutkov pred aretacijo je Bieber med vožnjo posnel in objavil njuno fotografijo, pod katero je zapisal: "Chantel Jeffries me je odpeljala na vožnjo v Lamborginiju".

Komentarjev 1
  • Presvetli 15:12 25.januar 2014.

    Kadar je na sliki brez šminke,je pri nas veliko njej podobnih cigank.Malo se ozrite po državi pa boste videli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mislim,da je tudi ona njihova potomka.