Magazin > VIP
5 ogledov

Za božič si želi snega

1/2
Žurnal24 main
Veseli december je čas za druženje, dobro hrano in pozitivno energijo, pravi pevka Manca Špik. Kaj vse še počne in česa si želi?

Pevka Manca Špik božič vsako leto praznuje v družinskem krogu, saj ji za praznike druženje z najbližjimi pomeni največ. Pevka sicer nima navade velikih obdarovanj; najbolj se razveseli praktičnih daril, kot so recimo topli copati, "naštrikani štumfi" in sladkarije. Najdaljšo noč si sicer želi preživeti v mestu zaljubljencev Parizu, letos pa bo silvestrovala v Velenju. Posebnih želja za novo leto nima, saj se prepušča toku življenja. Rada bi še naprej imela toliko energije, moči in volje, kot jo je imela do sedaj, še posebej pa se veseli nove vloge, saj bo v novem letu dobila prvega nečaka ali nečakinjo. Vas zanima, kaj decembra najbolj pogreša, kakšno darilo je dobila od Miklavža in kako razveseljuje otroke? Poglejte si videointervju …
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.