Magazin > VIP
23039 ogledov

Zabaven večer se je za manekenko končal z nočno moro

Daria Kyryliuk Instagram
Ukrajinska manekenka trdi, da so njo in njene prijatelje napadli varnostniki kluba.

Daria Kyryliuk je v Turčiji doživela nočno moro. S partnerjem in prijatelji se je veselila zabavnega večera v klubu Momo Beach Club, a veselo rajanje se je zanje končalo krvavo.

Lepotica je na Instagramu objavila fotografijo svojega okrvavljenega obraza in razložila, kaj se je zgodilo. "Nočem več molčati, zato bom povedala zgodbo, ki se je zgodila meni, mojemu fantu in najini skupini. Varnostni kluba Momo Beach Club (Çeşme, Turčija) so nas napadli. Štiri dekleta, vključno z mano, so udarili v obraz, fantje so bili hudo poškodovani. Policiji smo predali vse podrobnosti. Ne smemo pogledati stran, nasilje nad ženskami se mora končati.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daria Kyryliuk (@dariakyryliuk) on



Nočni klub je potrdil, da je prišlo na parkirišču do incidenta, pravijo pa, da so varnostniki poskušali pomiriti spor med dvema skupinama. 24-letno manekenko, ki naj bi se tistega večera obnašala zelo agresivno, je po njihovih besedah napadel partner. Kot dokaz so predložili posnetek varnostne kamere, ki pa je slabe kakovosti.



Daria je vse obtožbe zavrnila. Preiskava še poteka. Klub so lokalne oblasti začasno zaprle. 

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Joonglaa star | Avtor:


 

Komentarjev 1
  • Flogiston 00:05 16.avgust 2020.

    Zabaven večer se je za manekenko končal z nočno moro, ta z jutranjo, ta z dopoldansko, ta z opoldansko, ta s popoldansko, ta z večerno, ta z nočno in tako naprej: kolikor delov dneva, toliko možnih mor ...