Magazin > VIP
31 ogledov

Zakaj se je vrnil v Slovenijo?

Jurij Bradač Žurnal24 main
Yuri Bradač se je za nekaj časa poslovil od ameriške pravljice, saj se je kot iskalec modelov pridružil novemu resničnostnemu šovu Agencija Milano, ki ga bomo lahko spremljali z decembrom.

"Ameriška zgodba je tukaj zdaj, smo malo Hollywooda pripeljali v Slovenijo, tako da ostajam tukaj. Nazaj grem januarja, februarja pa se ponovno vračam v Slovenijo na finale šova. Moram pa pohvaliti ekipo TV3 Medias, ki mi je dala priložnost, da tudi v času šova lahko skočim v Ameriko, če se mi ponudi priložnost. Vendar morate vedeti, da je v tem poslu vsak dan lahko zamujen," pravi Yuri Bradač, ki ga bomo v vlogi iskalca modelov lahko spremljali v novem modnem resničnostnem šovu Agencija Milano.

Yuri dodaja, da Slovenija in Maribor ostajata njegov prvi dom in da so nad Slovenijo, predvsem pa nad Slovenkami, navdušeni tudi njegovi ameriški prijatelji: "Zelo so navdušeni, pa ne samo nad Slovenkami, temveč tisti, ki so me obiskali, tudi nad Slovenijo. Ampak seveda: Od nekdaj lepe so Slovenke slovele."

Yuriju pa tudi v Ameriki ne manjka domačih lepotic, saj ga s svojim obiskom velikokrat počastijo znane Slovenke, med njimi lepotica Katarina Benček in seksi igralka Tina Gorenjak. Si tudi one želijo čez lužo? "Večinoma pridejo na počitnice, tiste, ki pridejo z ambicijami, pa jim vedno z veseljem pomagam," še pravi Yuri.

Komentarjev 4
  • dragec 09:21 26.november 2012.

    janša ga je povabil v kabinet vlade!!!

  • Zvezda3000 22:13 25.november 2012.

    Sam res, zakaj se je vrnil? Ne bi bilo treba...

  • Oseba_ 20:53 25.november 2012.

    antipatičen do konca