Magazin > VIP
4794 ogledov

Zala Djuric ni "vzvišena, razvajena in glupa"

Zala Djuric Osebni arhiv
Slovenska igralka, pevka in pesnica pravi, da ni polpismena, neprimerna in hladna.

Zala Djuric je prepričana, da jo domači mediji tedensko blatijo, kot je med drugim zapisala v svoji kolumni za Ono Plus.

"New York je v koraku s časom in razume vpliv globalizacije, krčenja sveta ter to, da človeku ni treba biti venomer fizično prisoten, da bi bil prisoten. Nekaj, kar je v Sloveniji težko razumljivo, saj me prav vsak slovenski znanec vpraša: 'Ja, kje si ti zdaj?'  Takrat me po navadi spreleti občutek nepripadnosti. Najbrž k temu prispevajo tudi predsodki slovenskega naroda. Nikomur nič ne zamerim, saj smo samo ljudje. Bog ve, kaj bi si jaz mislila o mladenki znanih staršev, ki je študirala v Ameriki, se pogumno preizkuša na različnih umetniških področjih in ki jo mediji tedensko blatijo. Vsak otrok išče svoj stil. Eni potihem, drugi (na žalost) transparentno. Ni moja stvar, če spletnim portalom zmanjkuje zgodb in zato pišejo o tem, s kom se druži 18-letni otrok slavnega para, s kom študira 19-letnica in zakaj 22-letna Zala ne razkrije imena svojega fanta," piše Zala in se sprašuje, koga to zanima, njo namreč ne. 

"Zaradi njihovega pustega nabora vsebine in pogostega pisanja o meni pa izpade, kot da se rinem pod žaromete. Polpismeni, neprimerni in hladni članki vplivajo na bralce, ki me ne poznajo osebno, tako, da tudi mene posledično dojemajo kot polpismeno, neprimerno in hladno. Kar je resnici nasprotno, od tega, kar sem," je še zapisala v kolumni in opisala nekaj osebnih izkušenj: "Neštetokrat se mi je že zgodilo, da v Sloveniji spoznam novo osebo, ki mi po nekaj izmenjanih besedah reče: 'Ej, pa ti sploh nisi vzvišena,' ali: 'Ej, pa ti sploh nisi razvajena!' Moja najljubša pa je: 'Ej, pa ti sploh nisi glupa.' Cenim ljudi, ki so pripravljeni spremeniti svoje mnenje in se ne oklepajo napačnih predstav. To je znak inteligence. New York pa ima rad mene, takšno, kot sem. Kogarkoli spoznam tukaj, takoj spozna mene in ne predstave, ki so jo o meni zapisali časopisi. Nobene iluzije ni, ki bi jo bilo treba porušiti. Takoj preidemo k bistvu in to je tako luštno."

Se strinjate z Zalo? 

Komentarjev 2
  • Avatar skeptik
    skeptik 08:28 25.oktober 2019.

    OK, glupa res nisi. Imaš tudi neko posebno lepoto.... SI pa vsekakor razvajena, nerealna, otročja in tudi vzvišena. A to bo z leti minilo. Ko boš uspela prerezati popkovino z ekshibicionistično mamo in že rahlo pozabljenim (sicer simpatičnim) očetom. Najdi ...prikaži več svojo pot, prehodi par tisoč strmih stopnic navzgor in uživaj v razgledu, katerega ni treba deliti z ostalimi. Živi zase.

  • dusan72 08:19 25.oktober 2019.

    Večina člankov je v stilu, kot, da jih sama naroča in plačuje. Odziv je menda normalen. Še Murko je to dojel in nas trenutno "pusti pri miru". Sama si si kriva, Zala. Dokler so normalni komentarji je OK, ko pa ...prikaži več folku prekipi je pa halo?