Magazin > VIP
71 ogledov

Zala Đurić: Oče mi daje ljubezenske nasvete

teden mode Zala Ribič Đurić Sašo Radej
O hčerki našega uspešnega režiserja Branka Đurića - Đura pišejo tudi hrvaški mediji, ki so se razpisali o njenih številnih talentih. Zala jim je med drugim zaupala, da ji oče daje odlične ljubezenske nasvete.

O 17-letni Zali Đurić Ribič in njeni pevski karieri smo na našem portalu že pisali, v intervjuju pa nam je tudi razkrila, da si želi postati igralka in da je celo zaigrala v filmu Angeline Jolie V deželi krvi in medu. Ker je hčerka ene od najlepših slovenskih igralk Tanje Ribič, se občasno preizkuša tudi kot manekenka, a se ji ta svet zdi prekrut, da bi se mu povsem prepustila, nam je zaupala.

Angelinini nasveti za študij

Za hrvaško spletno stran Vecernji.hr pa je med drugim povedala, da ji je Angelina dala veliko nasvetov, povezanih z igranjem. "Svetovala mi je, kje bi lahko študirala, in mi predlagala nekaj šol, med katerimi je Juilliard, a ta se mi zdi predraga. Sem si pa zapisala vse njene nasvete in jih preverila, saj si po gimnaziji želim oditi na študij igre v New York," je razložila.

Razgovorila se je tudi o tem, kako so starši sprejeli njeno željo o glasbeni karieri in kakšen je njen slavni oče Branko Đurić - Đuro. "Na začetku sta bila proti temu, da bi pela. /.../ A jaz sem potrebovala nekaj več, saj sem zelo hiperaktivna. Zdaj sta ponosna name. Moj oče pa je takšen, kakršen je v filmih, zelo je zabaven, a morda se preveč sekira. Mi pa daje najboljše ljubezenske nasvete," je razkrila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.