Magazin > VIP
1688 ogledov

Žalostno: Igralec iz serije Glavca izgubil spomin

Frankie Muniz Žurnal24 main
Njegovo priznanje šokiralo oboževalce.

Frankieja Muniza se spomnimo kot glavnega igralca v humoristični seriji Glavca, ki smo jo na naših malih zaslonih lahko spremljali med letoma 2000 in 2006. 31-letni igralec trenutno sodeluje v ameriški različici oddaje Zvezde plešejo, kjer je žirantom in gledalcem povedal, da izgublja spomin.

Kot je povedal, ima težave z dolgoročnim spominom, o čeme pa do zdaj še ni javno spregovoril. "O tem nisem nikoli želel govoriti. Pogovarjali smo se o snemanju serije Glavca, česar se pa sam skoraj ne spomnim," je povedal Frankie in dodal, da se določenih stvari spomni šele, ko si ogleda kakšen del serije.

"V zadnjih desetih letih se je že zgodilo, da je mama opisovala kakšen družinski izlet ali kakšno prigodo, ki pa se je ne spomnim, zame so to bile nove zgodbe. Ne vemo točno, kaj je vzrok za mojo izgubo spomina," je povedal in dodal, da zdravnikov ne mara preveč. Frankie je sicer leta 2009 doživel hudo prometno nesreča, pri kateri si je celo zlomil hrbtenico. Še vedno ima željo, da bi nadaljeval svojo filmsko kariero, pri čemer mu pomaga in ga podpira njegovo dekle Paige.

"Krasna je! Vse si zapisuje, ker je opazila, da me zelo žalosti, ko kaj pozabim. Vsak dan opiše v dnevniku, da si ga lahko kasneje preberem in se spomnim, kaj se je zgodilo," je povedal ganjeni Frankie: "Imel sem devet pretresov možganov in cel niz manjših možganskih kapi. Priznam pa, da nikoli nisem šel k zdravniku, da bi raziskali, kaj se dogaja, niti se o tem nisem pogovarjal z nikomer."

Povedal je, da si je najbolj zapomnil leto 2017: "Letos sem se naučil, da je treba živeti za trenutek, v katerem si trenutno."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.