Magazin > VIP
50432 ogledov

Žalostno leto: Naša pevka izgubila pet ljubljenih oseb

kataya
Za njo je žalostno leto, a Kataya kljub temu ostaja optimistična.

Za nami je neverjetno leto, za mnoge tudi izjemno težko in žalostno. Med slednjimi je tudi naša priljubljena pevka, sedaj tudi avtorica knjige, Kataya.

Kaj vse se ji je letos zgodilo, je naštela na družbenih omrežjih. Začela je z žalostnimi dogodki … "Vsak je imel osebne pretrese, meni osebno sta preminuli babica in teta, kolegica, sorodnica in sosed, medtem sem naredila diplomo, napisala knjigo, se preselila, zamenjala službo, obiskala Hvar, obiskala svojo rodbino Ajster po več letih, prebrala ogromno knjig, se potopila se bolj vase. Dobro v slabem,“ je zapisala, a dodala, da je kljub temu hvaležna za vse, kar ji je življenje prineslo. "Sigurno smo lahko hvaležni, da smo še tukaj, mnogih več ni med nami, iz srca sem hvaležna kot sem napisala v svoji knjigi. Včasih celo tako, da se zjočem. Ne glede na situacijo v svetu in osebne stvari pogledam na leto nazaj in izrazim HVALA. Sem še tukaj, zdrava in cela in trudim se z osebnimi prispevki svet pustiti boljši.“

Kataya je svoj prvenec Vrnitev k sebi izdala že oktobra. Knjiga ni biografija, pač pa priročnik za življenje, v katerem Kataya opisuje delčke svojih zgodb in lekcije, ki so podprte z znanstvenimi dokazi in ki so jih potrdili klinični psihologi.

Komentarjev 3
  • sam1 12:57 31.december 2020.

    Od same žalosti je naredila diplomo.....

  • Ender3 11:52 31.december 2020.

    Še plastika je žalostna !

  • Decko 09:32 31.december 2020.

    Sama plastika