Magazin > VIP
17146 ogledov

Kataya: "Bila sem pretepena, zlorabljena, jedla sem antidepresive"

kataya Sandi Kelc
To odgovarja vsem, ki jo sprašujejo, zakaj se veliko smeji …

Naša pevka in igralka Katja Ajster, ki ustvarja pod umetniškim imenom Kataya, bo oktobra izdala svoj knjižni prvenec, ki ga je poimenovala Vrnitev k sebi. Knjiga ni biografija, pač pa priročnik za življenje, v katerem Kataya opisuje delčke svojih zgodb in lekcije, ki so podprte z znanstvenimi dokazi in ki so jih potrdili klinični psihologi.

V duhu prihajajoče knjige je pevka na Instagramu posnela kratek video, ki govori o hvaležnosti in o tem, zakaj je vsak dan nasmejana. "A vam povem, zakaj se lahko skoz smejim? Ker sem bila pretepena, zlorabljena na različne načine. Pa ne me vzeti tako senzacionalistično. Vsak izmed nas je bil lahko zlorabljen na kakršen koli način, ali te je šef, sodelavec, lahko te nekdo na cesti nadleguje, pač vse, kar spada sem notri, ljudje vplivamo drug na drugega in teme se ne moremo izogniti. Jedla sem že antidepresive, ko sem bila najstnica oziroma v zgodnjih dvajsetih, bila sem samodestruktivna. In tak človek se lahko veliko smeji, v tem je poanta. Človek, ki je veliko pretrpel in se neštetokrat zlomil, človek, ki ni razumel sveta in zakaj se mu dogajajo take stvari, tak človek se lahko veliko smeji. /.../ Ker življenje je težko in kruto, poleg tega, da je seveda čudovito, ampak smejim se zato, ker sem hvaležna za vsak dan, ki mi je podarjen. Ker danes zjutraj, ko sem se oblekla in uredila, se marsikdo ni, marsikdo nima te priložnosti, da gre v službo, da vstane, nekateri ne morajo vstati, nekateri se niso zbudili in zato se bom smejala vsak dan. Ker bom izkoristila to življenje, ker je samo eno in nikoli ne vemo, kdaj ga bo konec," je razkrila. 

Kataya pravi, da je njen knjižni prvenec duhovno obarvan plus osebno izpoveden, a ne senzacionalističen. "Vsi smo preživeli neke težke preizkušnje in lahko smo hvaležni za to, da smo živi in zdravi. So stvari v življenju, na katere lahko vplivamo, vplivamo pa tudi drug na drugega. Lahko si odličen voznik in si na cesti 100 odstotno prisoten, pa se vate zaleti nekdo, ki pa ni," eno od tem v njenem prvencu razkriva pevka. 

Ne zamudi 4. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 10
  • Avatar Korriolla
    Korriolla 00:47 16.september 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • kapibara1 21:21 15.september 2020.

    A tudi ta kandidira za EU poslanko..??

  • Avatar Maja Kajza
    marelica 20:31 15.september 2020.

    to ni smeh iz srca, to je histericen smeh .

Sorodne novice