Magazin > VIP
1018 ogledov

Paris Hilton kot najstnica trpela hude zlorabe

paris hilton
Življenje bogate dedinje ni bilo vedno rožnato …

Paris Hilton je spregovorila o boleči skrivnosti, ki jo je skrivala več kot dve desetletji. V svojem novem dokumentarnem filmu This is Paris, ki ga bo 14. septembra objavila na svojem Youtube kanalu, bo prvič spregovorila o zlorabah, ki jih je doživela v internatu. 

Paris je kot najstnica živela s starši v New Yorku, kjer se je pogosto izmuznila in uživala nočno življenje, ker kazni niso zalegle, so jo starši poslali v internat Provo Canyon, v ameriški zvezni državi Utah, kjer je preživela peklenskih enajst mesecev. 
"Šlo naj bi za šolo, toda pouk sploh ni bil v središču pozornosti," je povedala Hiltonova in dodala: "Od trenutka, ko sem se zbudila in dokler nisem šla spal, so mi neprestani kričali v obraz, me zmerjali in mučili. Osebje nam je govorilo grozne stvari, nas zaničevalo, da bi se počutili slabo v svoji koži. Mislim, da je bil njihov cilj, da nas zlomijo. Bili so tudi fizično nasilni, nas tepli in davili. V nas so želeli naseliti strah, da se jim ne bi upali zoperstaviti"

Zgodbo so potrdili še trije njeni nekdanji sošolci in dodali, da so jih pogosto kaznovali tudi tako, da so jih silili v jemanje zdravil in zapirali, včasih tudi po 20 ur. "Vsak dan sem imela napade panike in jokala. Počutila sem se kot zapornik, življenje sem začela sovražiti," je zaupala Paris, ki je svoje starše v tistem času slišala le vsakih nekaj mesecev. Ko jim je skušala dopovedati, kaj se dogaja, so ji učitelji vzeli telefon in jo kaznovali. Takoj ko je lahko, z osemnajstim letom, je šolo groze zapustila. 

Ne zamudi prvega dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice