Magazin > VIP
12644 ogledov

Žalostno življenje bogate "Catwoman“

Jocelyn Wildenstein
Jocelyn Wildenstein je s pomočjo lepotne kirurgije zaslovela po vsem svetu.

Jocelyn Wildenstein se je kot Jocelyn Perisse rodila v Lozani. Njen oče je bil prodajalec športne opreme. Pri sedemnajstih letih je spoznala švicarskega filmskega producenta Cyrila Pigueta in se z njim preselila v Pariz. Saudski preprodajalec orožja Adnan Khashoggi pa je bil tisti, ki je bila za Jocelyn "usoden". V sedemdesetih jo je namreč vzel s seboj v Afriko, kjer je spoznala milijarderja Aleca Wildenstein, trgovca z umetninami. Z njim se je poročila leta 1978 in postala del ameriške elite.

Jocelyn Wildenstein | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main


Wildenstein, ki je umrl leta 2008, je bil velik ljubitelj mačk. Da bi mu ugajala, je začela Jocely spreminjati svoj videz. Želela je postati podobna mački. "Že prej sem imela mačje oči in visoke ličnice. To sem poskušala še bolj poudariti, da bi bil videz popoln,“ je nekoč povedala. Mačji videz, zaradi katerega so se Jocelyn prijeli vzdevki "Catwoman“, "Levja kraljica“ in "Wildensteinova nevesta“, pa ni bil dovolj za srečen zakon. Jocelyn je leta 1999 moža ujela v postelji z 19-letno rusko manekenko in vložila zahtevek za ločitev. Od Wildensteina je dobila 2,5 milijarde dolarjev, več milijonov je že šlo v žepe lepotnih kirurgov, saj bogatašinja tudi po ločitvi od moža ni prenehala z lepotnimi popravki.

Jocelyn Wildenstein | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Jocelyn je sedaj poročena z oblikovalcem Lloydom Davidom Kleinom. Njun zakon je buren. Leta 2016 ga je dvakrat zabodla s škarjami in ga polila z vročim voskom, ker je med večerjo gledal v računalnik. Na srečo sta se pobotala, a nad njunim zakonom žal še vedno visi temen oblak. Julija so zdravniki pri Kleinu spet odkrili raka in napovedali, da ima pred seboj le še pol leta življenja.

Jocelyn Wildenstein | Avtor: Profimedias Profimedias

Komentarjev 4
  • porko2 15:47 09.december 2018.

    Ajoj, ajoj! Kaj vse mora ta zemlja nosit na sebi!

  • ode 09:21 09.december 2018.

    Zakaj žalostno življenje? Ima natanko takšnega, kakršnega si je zavestno izbrala in želela. Zato je sedaj srečna.

  • leonardo 08:15 09.december 2018.

    Žal, možganov ji še ne znajo zamenjati!