Magazin > VIP
26525 ogledov

Žan Serčič odkrito: Po snemanju sta se na zadnjih sedežih mečkala

Žan Serčič Saša Despot
Žan Serčič presenetil oboževalce, potem pa…

Žan Serčič, ki pri nas velja za enega izmed najobetavnejših pevcev in producentov, je izdal novo pesem Pijan od ljubezni. Priljubljeni pevec se lahko pohvali z eno treh najbolj predvajanih skladb tega leta (ob Nini Pušlar in Jokerjih) Pusti mi spomin, tokrat pa je poleg same pesmi naredil še zanimivo za presenečenje za oboževalce, ki so sodelovali pri snemanju videospota v Brdih. 

 | Avtor:

"Med več sto prijavljenimi statisti smo izbrali 40 punc in fantov, jih posedli na avtobus, ko so mislili, da je pred njimi dolgočasna pot, pa smo se jim pridružili še mi s Šakali in seveda je bilo vzdušje odlično. Ker je snemanje na posestvu Štekar teklo kot po maslu, smo z delom zaključili še celo nekoliko prej kot smo načrtovali, pa smo si naredili še žur. To je bila zagotovo super izkušnja za vse prisotne, saj so dobili druženje z nami, snemali smo ob bazenu, na koncu pa so dobili še intimen koncert," je povedal Žan. 

Najboljši del dneva pa se je zgodil na koncu, ko so se vračali nazaj in je Žan na avtobusu opazil parček, ki se je mečkal. “Res smo bili pijani od ljubezni,” pravi Žan.

Videospot nove pesmi si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • miha.z 17:13 08.junij 2023.

    Sej res zgleda k en serčič 😆

  • Ender3 16:31 08.junij 2023.

    Spet en ta priljubljen samopromotor. Rojen za rumeni tisk..

  • Avatar lopov
    lopov 11:29 08.junij 2023.

    pa koga zanima kdo se s kom dol daje... napišite z kom se golobova vse dol daje in kje... hmmm ru pa si ne uoate ker holobček dal vse brisati in vse blokirati vsebine in prepovedal kaekili pisat o tinci... 😜🤣🤣🤣🙃🤔