Magazin > VIP
35 ogledov

Zanka okoli vratu Roberta Wagnerja vse ožja

Dennis Davern Reuters
Kapitan čolna, ki trdi, da sta se Robert Wagner in Natalie Wood tik pred njeno smrtjo sprla, je prestal detektor laži.

Bodo skrivnostni smrti hollywoodske dive le prišli do dna? Trideset let po njeni smrti je namreč spregovoril Dennis Davern, kapitan čolna, s katerega naj bi Woodova padla in se nato utopila. Njegove izjave so močno obremenile Roberta Wagnerja, takratnega igralkinega moža.

Davern trdi, da sta se zakonca sprla, malo za tem pa je igralka izginila. Da bi dokazal, da ne laže, je pristal na zaslišanje z detektorjem laži, ki ga je tudi prestal. Podoben test je Davern sicer opravil že leta 2008. "Wagner je kričal na Walkena (Christopherja Walkena, ki je bil z njimi na ladji (op. a.)): 'Želiš spati z mojo ženo?' Nato so se na krovu začeli prerivati," se tiste noči spominja kapitan, ki je še dodal, da mu je Wagner zabičal, naj o izginotju ne obvesti obalne straže. Ko so ga pozneje vprašali, zakaj je izdal tako povelje, je odvrnil: "Mislil sem, da moja žena seksa na kakšni drugi ladji. Takšna pač je."

Pomembna je tudi izjave očividke Marilyn Wayne, ki je 50 metrov od čolna slišala ženske krike na pomoč.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.