Magazin > VIP
16692 ogledov

Zapeljiva Katja Jevšek: "Svoje radoživosti ne dam!"

Katja Jevšek ProPlus
Bi verjeli, da je simpatična voditeljica dopolnila že to okroglo obletnico?

Vedno nasmejano svetlolasko na televizijskih ekranih gledamo že skoraj dve desetletji, a ker nikoli ni silila v ospredje o lepi voditeljici vremenske napovedi na Pop TV Katji Jevšek ne vemo prav veliko. Marsikdo pa bi tudi težko verjel, da je svetlolaska pred kratkim dopolnila okroglih štirideset let. 

"To sploh ni še nobena starost, to so najlepša leta in res še ni potrebno veliko narediti. Malo me razvajajo geni, malo dobra volja, malo pa vse ostalo," pove in razkrije, kako ohranja svoj videz: "Če mislite mojo kondicijo, za njo bi res morala več narediti. Zavedam se, da je gibanje pomembno. Gibam se, a premalo intenzivno in neredno. Zdrava prehrana je pomembna, a vseeno vsega po malem ne more škoditi. Tu sem precej dosledna in ozaveščena. Rajši kuham doma, kot jem v gostilni. Tudi sladkosneda nisem preveč. Uporabljam nekaj prehranskih dopolnil, a z veliko mero razsodnosti. Vsako jutro začnem najprej z mlačno ingverjevo limonado, da se telo takoj malo očisti. Moja glavna pijača pa je voda, veliko je popijem, tudi do 3 litre na dan. Sede pa tudi kak kozarček rujnega." Prav tako pa prisega na naravni videz in ne na tako dovršenega, kot ga nosi pred kamerami: "Najbolj srečna sem v čisto naravni obliki, uporabljam bolj malo kozmetike, a vseeno ravno prav. Zavedam se, da je manj več, saj me tako ali tako za snemanje precej načičkajo."

Prepoznavnost je plus pri možeh v modrem!

V vseh teh letih, skoraj dvajsetih, pod soji žarometov se je o življenju ogromno naučila, še vedno pa je zvesta osebnostni začimbici, ki pravi, da se ji ne misli odpovedati. "Seveda sem bila na začetku precej nerodna in zadržana pri izražanju in gibanju pred kamero, a sramežljiva nisem bila nikoli. Z vzpostavljanjem stikov nisem imela nikoli težav in tudi vzvišenosti ne poznam. Napovedovanje vremena na Pop TV me je izstrelilo, a nenadna popularnost mi ni stopila v glavo. Pretirano laskanje me je prej spravljalo v zadrego. Svojo prepoznavnost bi lahko marsikdaj unovčila, a me je le občasno rešila kake kazni pri možeh postave (nasmešek). Prireditvam se že od nekdaj izogibam, raje uživam v okolju mojih najdražjih. Živim skromno in se tudi obnašam tako. Soji žarometov so me v skoraj 20 letih veliko naučili, moje izkušnje so vsako leto bogatejše. Hiša POP TV je postala moj drugi dom, saj se s sodelavci odlično razumem. Zorim skupaj z njimi, a svoje radoživosti ne dam," pravi Jevškova. 

Katja Jevšek (NE UPORABLJAJ!!!) Magazin "Če ne boste pridni, bo toča"
Komentarjev 5
  • leonardo 12:42 13.maj 2019.

    Meni pa je všeč takšna kot je. Kadar jo ni dalj časa jo pogrešim. Vsake oči pa imajo svojega malarja, a ne?

  • Majazmaja 09:46 13.maj 2019.

    Njen edini adut je, da dobro izgleda. Govori oz. bere (!!!) katastrofalno, strinjam se s predhodnikom, da se sliši, kot da strelja rafale. Vem, da imajo na POP TV kar nekaj slovenistk, ampak očitno so tam samo 'v službi,' ne ...prikaži več pa, da bi dvignile govorno kulturo.

  • marsal 08:34 13.maj 2019.

    se ne sekira , dokler desc prekupčuje !