Magazin > VIP
3747 ogledov

"Zapor iz Borisa Beckerja ni naredil boljšega človeka"

boris becker, lilly Profimedia
Ne plačuje preživnine za sina.

Borisa Beckerja so decembra izpustili iz zapora. V Angliji je bil obtožen na dve leti in pol ječe, in sicer zaradi nepravilnosti med stečajnim postopkom. Pred stečajnimi upravitelji naj bi skril večmilijonsko premoženje. Odsedel je le sedem mesecev.

Becker pravi, da ga je ta izkušnja spremenila, s to izjavo pa se njegova bivša žena Lilly ne strinja. Še preden je moral v zapor, je zelo neredno plačeval preživnino za 13-letnega sina Amadeusa, od aprila pa od teniške legende ni dobila niti centa. "Boli me, kadar oče ne poskrbi za sina. Od leta 2018 sama skrbim zanj, čeprav mi je po razhodu zagrozil, da mi bo vzel skrbništvo. Žalostno," pravi Lilly, ki trdi, da jo je Becker po devetih letih zakona s sinom čez noč postavil pred vrata. 

Teniški as je pred nekaj dnevi objavil skupno fotografijo s sinom in povedal, da je zelo pogrešal skupen čas z njim. Temu se Lilly lahko le smeji. Sina je po njenih besedah poklical šele deset dni po izpustu iz zapora. Klic je trajal dve minuti ... 

"Ne, zapor iz njega ni naredil boljšega človeka. Živi v svojem svetu, v katerem se vse vrti okoli njega," je dodala Lilly. Becker je nekatere navedbe bivše žene preko odvetnika zanikal, na obtožbe, ali za sina res ne plačuje preživnine, pa se ni odzval. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.