Magazin > VIP
8924 ogledov

Zaradi te fotografije bi Ivjano Banić na Instagramu skoraj "požrli"

Ivjana Banić Ivjana Banić
Še enkrat delila fotografijo, ki je dvignila veliko prahu.

ivjana banić | Avtor: Instagram Instagram
Nekdanja radijska voditeljica Ivjana Banić, ki je na Radiu 1 delala 15 let, živi življenje, ki si ga želi veliko ljudi. Lepotica se z družino namreč seli iz ene rajske destinacije na drugo, lani je tako živela v Mehiki in v Francoski Polineziji. A življenje v tujini ni vedno najbolj preprosto. Več o tem TUKAJ

Ivjana je pred časom spregovorila tudi o paničnih napadih, ki so se pri njej začeli, ko je še delala na radiu. Dejala je, da so se je dotaknili predvsem negativni komentarji, čeprav jih ni bilo veliko. Negativnih napadov je bila deležna tudi po tem, ko je s sledilci delila to črno-belo fotografijo iz Grčije. Nekatere je zmotilo, ker je bila Ivjana v kopalkah, otrok pa po njihovem mnenju preveč oblečen. "Kaj delaš, me je ena zgroženo napadla. Kaj kaj ... skurla bom hudiča malega," se je pošalila Ivjana, ki je vsem "zaskrbljenim" sledilcem poslala številko socialne službe v Atenah. "Tam jih klič na stacionarca, naj mi pridejo pomagat opremo sem pa tja vlačit. Bo več koristi kot pa od te pasivne agresije v komentarjih. Če te že skrbi za mamo in otroka," je še dodala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.