Magazin > VIP
10348 ogledov

Naša voditeljica živi življenje iz pravljice, a vseeno trpi za paničnimi napadi

Ivjana Banić Ivjana Banić
Čeprav pravi, da je bilo na radiu 80 odstotkov lepega, je tistih 20 odstotkov stresa na njenem počutju pustilo posledice, ki jih občuti še danes.

Priljubljena radijska voditeljica, ki je bila Radiu 1 zvesta dolgih 15 let, danes živi življenje svetovne popotnice. Ivjana Banič z možem in otroki namreč večino leta preživi v tujini. Letos so živeli v Mehiki in na rajski Francoski Polineziji, njihova poletja pa so rezervirana za Dalmacijo, saj ima voditeljica po mami tudi dalmatinske korenine. 

Čeprav je njen Instagram poln fotografij rajskih plaž, njeni otroci se šolajo po vsem svetu, svoje delo pa opravlja z najlepših kotičkov sveta, je Ivjana za ŠOKkast spregovorila tudi o tem, zakaj življenje na eksotičnih lokacijah ni vedno najlažje. Oddaljenost od družine in prijateljev, manj kakovostna prehrana, slabši šolski sistem in drage medicinske storitve so minusi, s katerimi se voditeljica srečuje med svojimi bivanji po svetu. Odkrito pa je spregovorila tudi o težavi, ki jo s sabo po svetu nosi, odkar je delala kot voditeljica.

To so namreč panični napadi, ki si jih je pridelala zaradi stresa na radiu. Pravi, da so se jo dotaknili predvsem negativni komentarji, čeprav jih ni bilo veliko. Ker je svoje delo opravljala z vsem srcem, so se je take stvari zelo dotaknile. Danes si pred paničnimi napadi pomaga z različnimi meditacijami, ki jih posluša preko telefona. In tudi iz tega razloga je telefon izbrala za predmet, ki je na potovanjih skoraj nepogrešljiv. Je njen stik z družino in prijatelji, denarnica, delo, saj ga opravlja preko telefona, in tudi čas zase v posnetih meditacijah, ki ji pomagajo pri premagovanju napadov panike. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • Kmodri 18:41 09.avgust 2023.

    V Raju ni raja.

  • lojs 17:57 09.avgust 2023.

    kaj ima folk od tega , da objavi vse mogoče in baše prostor v "oblakih" ... in jamra in razlaga vsemogoče ... seveda rabi človek kakšno pomoč oz. nekoga, da ga posluša, ampak vso tole basanje oblakov s tem slikam ...prikaži več je pa skrajno onesnaževanje okolja ... oblaki so največji potrošniki štroma, vsak dan jih je več, folk pa samo nalaga vsebino ... baba zresni se

  • Pierre 13:17 09.avgust 2023.

    V Magazinu je večina člankov DEBILNIH, kot tale.

Sorodne novice