Magazin > VIP
8689 ogledov

Naši voditeljici že tako zavidamo, sedaj pa bo "fovšija gorela"!

Ivjana Banić Ivjana Banić
Odselila se je na tisti konec sveta, za katerega radi rečejo, da so ga bogovi ustvarili zase.

Priljubljena radijska voditeljica Ivjana Banić z družino že več kot pet let potuje po svetu, živeli so na Karibih, Šrilanki, Maldivih, Havajih, zadnjih nekaj mesecev v Mehiki. A destinacija, na katero so se preselili zdaj, je še bolj sanjska od vseh naštetih. Ivjana je na Instagramu namreč sporočila, da so se "zasidrali" na Francoski polineziji, ki velja za najlepšo in najprestižnejšo destinacijo na svetu. Tam je voda namreč še bolj turkizna in peščene plaže še bolj bele. Eden najbolj znanih otokov Francoske polinezije je otok Bora Bora. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVJANA BANIC ✫ blabla + travel (@ivjana)

Znano je, da Ivjana in njen soprog Rok, s katerim imata hčerko Vilo in sina Krasa, lovita večno poletje, saj sta velika ljubitelja vodnih športov, kajtanja in surfanja na valovih. Kot je razkrila leta 2015 sta se prav med kajtanjem tudi spoznala. Čez leto se družina seli po tropskih destinacijah, poletja pa preživljajo v Dalmaciji. A njihovo nomadsko življenje ni naključje, Rok namreč izhaja iz znane velenjske družine, ki ima potovanja že v krvi. Njegova starša Vlasta in Boštjan Aljaž imata že od leta 2003 turistično agencijo Manager, ki ponuja predvsem luksuzna potovanja, hkrati pa so tudi lastniki prekrasne počitniške vile na Šrilanki.

Agencija Ivjaninega tasta in tašče je poslovno zelo uspešna, še posebno v letih pred korono, ko je imelo podjetje tudi polmilijonske prihodke. Agencija Manager, turizem, poslovne storitve in rekreacija, d.o.o iz Velenja je v lasti Vlaste in Boštjana Aljaža, v poslovni register pa je vpisana že od leta 2003. V letih 2020 in 2021 je imela le okrog 40 tisoč evrov prihodkov in 18 oziroma sedem tisoč evrov čistega dobička, a hkrati skoraj 700 tisoč evrov bilančnega dobička. To je preneseni dobiček iz preteklih let. V letih pred korono je imelo podjetje okoli pol milijona evrov prihodkov od prodaje in okrog 50 tisoč evrov dobička. Kako je poslovalo lani, še ni znano. 

Ivjano so njeni sledilci večkrat vprašali, s čim se ukvarja njen mož, da živijo tak življenjski slog in vedno simpatična voditeljica se je pred časom na ta račun že pošalila. "Nobenega ne briga, s čim se ukvarjam jaz, pa toliko imam za delat," je zapisala leta 2021 in objavila fotografijo s plaže, s katere je razvidno, da na prenosnem računalniku ureja svoj blog, medtem ko se njena družina brezskrbno namaka v toplem karibskem morju. 

 

Komentarjev 10
  • dare326 13:08 16.avgust 2023.

    Naj uživajo, če starši plačajo. toliko boljše.

  • marija47 10:35 06.marec 2023.

    Upam, da kljub potovanjem to ne pomeni, da cuzajo kakšno socialo pri nas.

  • robi2107 13:45 05.marec 2023.

    Koga brigajo tam eni čapci.

Sorodne novice