Magazin > VIP
2642 ogledov

Pri naši voditeljici tekle solze, ob takem šoku bi tudi vam!

Ivjana Banić Ivjana Banić
To pa te "sezuje"!

Priljubljena voditeljica Ivjana Banič z družino že več let potuje po svetu, zime so tako preživljali na Karibih, Havajih, Maldivih, Šrilanki, poletni pa je njihova rezidenca eden izmed dalmatinskih otočkov. Družina tako očitno lovi večno poletje in valove, saj sta tako Ivjana kot njen mož ljubitelja vodnih športov, zato so se letošnjo zimo preselili v Mehiko.

Ivjana vedno poudarja, kako vzdušje v neki deželi najbolj naredijo domačini in Mehičanov ne more prehvaliti. Seveda pa je družina na svojih poteh spoznala tudi številne druge popotnike, ki so postali že kar člani družine. Tako je lansko leto na Instagramu povedala zgodbo o angleškem paru, ki sta iz Anglije z avtom pripotovala k njim do Velenja, a tako, kot sta jih presenetila tokrat, prekaša vse! 

"Ena, moja/naša zelo osebna, zgodba. Na Karibih smo spoznali par, ki je živel v drugi polovici hiše, kjer smo prebivali skoraj leto dni (iz 2021 v 2022). Skupaj smo bili slaba dva meseca. Če se spomniš zgodbe, kako sta se dva usedla v avto v Angliji in pripeljala v Velenje na obisk - to sta ta dva.️ No, lani smo jima povedali, da se za nekaj časa selimo v Mehiko in če gresta z nami, če se vidimo, dobimo. Vedno je lažje težke in strašljive stvari (kar selitev v tujino in neznano je) dati čez še z nekom. Da ti nekdo reče 'ne skrbi, vse bo v redu' in naroči še dve tekili. Pa sta rekla. da jima časovno in finančno ne znese. Malček sem upala, ker se imamo res radi in bilo bi prekrasno doživeti Mehiko z njima. Ampak na silo se samo rojeva, tako da nismo težili. Ko smo pristali, sta nama pisala, da nama priporočata restavracijo 'to in to' na ulici 'tej in tej' in da naj kar gremo. In res, se usedemo v taksi, odpeljemo, izstopimo in baaaam. Tam stojita naša dva in se smejita kot počene piške. Saj nisem vedela ali bi se smejala ali jokala od sreče. Pa sem se oboje," je med drugim zapisala Ivjana. Njen celoten zapis pa lahko preberete spodaj. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice