Popotnik
17747 ogledov

Na potovanju sta odkrila, kaj prav zares sporočajo njune kopalke

Morje TikTok, 24Sata
Linda in njen mož sta oblekla kopalke z motivom ananasa, vendar nista niti približno vedela, kaj s tem sporočata.

Linda in njen mož sta se znašla v zagati, ko sta nevede nosila znak svingerjev. Ljudje okoli njiju so bili pretirano prijazni, njima pa ni bilo prav nič jasno. Na počitnicah sta se znašla v blaženi nevednosti, kjer sta menila, da je kraj poln prijaznih tujcev. Ko sta naposled le spoznala resnico, sta se sprva nelagodno spogledala, nato pa nasmejala do solz.

Ananas naj bi bil znak svingerjev

"Ljudje so mislili, da sva svingerja, saj sva dajala takšen vtis z najinimi kopalkami. Imele so namreč motiv ananasa," je na TikToku povedala Linda, ni pa pojasnila, kako sta izvedela, kaj motiv ananasa pomeni.

 

@lindajeanw Oops no one told me 🍍🍍🍍#notswingers #oops #pineapple #ididntknow #fy ♬ original sound - Jazzy Fizzle

 

V svingerskih krogih je namreč ananas simbol želje po menjavi partnerja. Če je postavljen pred hišo, je to znak, da poteka svingerska zabava.

Mnogi so bili nad temi odkritimi informacijami presenečeni, saj še niso slišali, da bi bil ananas povezan s svinganjem. Nekateri so prav tako mnenja, da ananas ni primeren znak za to.

Robben Ford Svetovno znana imena Popotnik Predstavili nastopajoče velikega hrvaškega festivala TURIZEM Gorenjska Evropska destinacija odličnosti - velika priložnost za Kranj
Komentarjev 3
  • Avatar pantani
    pantani 07:45 30.januar 2023.

    Ko človek misli da ste že dosegli dno!!!

  • matermila 07:11 30.januar 2023.

    Si lahko izmisliš še bolj bedast naslov članka?