Magazin > VIP
75796 ogledov

Vse zanima, s čim se ukvarja mož te znane Slovenke, ona končno odgovorila!

Ivjana Banić Instagram
Po svetu z družino potuje že več let …

Priljubljena radijska voditeljica Ivjana Banić s partnerjem in otrokoma, Vilo ter Krasom, že več let potuje po svetu. Svoj dom so si v tem času začasno ustvarili na različnih eksotičnih destinacijah. Na Šrilanki, Karibih, Maldivih, najdlje so ostali na Havajih, to poletje pa so se vrnili domov in poletje preživeli v Dalmaciji.

In čeprav je Ivjana spomladi povedala, da se z jesenjo morda vrača na radijske postaje, so družino očitno spet zasrbeli podplati. Tokrat so se vrnili na Karibe, kjer je Ivjana preživljala oba porodniška dopusta. Postavna voditeljica ima tudi svoj uspešen blog ivjana.com in lastno znamko kakovostnih krem za sončenje Aloha Beach Life. 

A številnim ne da miru, s čim se ukvarja Ivjanin soprog, da si lahko privoščijo takšen način življenja. Znano je le, da ima njegova družina na Šrilanki vilo, ki jo oddajajo v turistične namene. "A lahko izvem, s čim se ukvarja mož, da imate takšno življenje," jo je vprašala ena izmed sledilk na Instagramu, ki ji je Ivjana tudi odgovorila. V svojem stilu, seveda. "Nobenega ne briga, s čim se ukvarjam jaz, pa toliko imam za delat," je zapisala in objavila fotografijo s plaže, s katere je razvidno, da na prenosnem računalniku ureja svoj blog, medtem ko se njena družina brezskrbno namaka v toplem karibskem morju. 

Ivjana Banić | Avtor: Instagram Instagram

Tako Ivjana kot njen mož pa sta velika ljubitelja vodnih športov, predvsem kajtanja in surfanja, zato tudi izbirata kraje, kjer se lahko s tovrstnimi športi ukvarjaš celo leto. 

Ivjana Banić | Avtor: Instagram Instagram

 

Komentarjev 5
  • bljitva 16:07 15.november 2021.

    iz zanesljivih virov imam informacije, da se njen mož ukvarja s preprodajo prepovedanih drog.

  • b33ab25186006cead7364298e6e8c765c70692f1 09:18 15.november 2021.

    A je banićka še živa??? Sej je imela hudo obliko.... .

  • Avatar skeptik
    skeptik 09:09 15.november 2021.

    Mene ne zanima, torej ne zanima vseh

Sorodne novice