Magazin > Odnosi in prosti čas
35168 ogledov

Sanjsko življenje našega para, ki ga občuduje že 18 tisoč ljudi!

Alja Skrt Instagram
Mlada, zaljubljena avanturista, katerih fotografije pričajo o sanjah, ki jih živita vsak teden …

Alja Skrt in Miha Žgajnar sta zaljubljen par, ki jima na Instagramu sledi že več kot 18 tisoč ljudi. Njuna vsebina ne pritegne le s čudovitimi fotografijami, temveč predvsem z avanturističnim življenjskim slogom, v katerem vsak prosti trenutek namenita za aktivno raziskovanje Slovenije, okoliških držav in tudi oddaljenih dežel. Sta hribolazca, gorska in cestna kolesarja, fotografa in zbiratelja lončnic. Zato z zelenjem nista obdana le na izletih, temveč tudi v zavetju doma.

Vsak konec tedna, praznik ali počitnice preživita v naravi, njuno najljubše "dvorišče" pa so Dolomiti. Alja trenutno sama pohajkuje po nemških gorskih poteh, to pomlad in poletje pa sta Instagram osupnila predvsem s svojim kolesarskim potepanjem po sosednji Italiji in z iskanjem skritih plaž na Lošinju. Marsikomu sta s svojim življenjskim stilom, ki ga ne glede na letni čas preživljata v naravi, velik navdih, njun popotniški blog pa ponuja številne pohodniške in kolesarski ideje za nepozabne izlete. Golobčka sta tudi lep dokaz, kako za sanjske dogodivščne ni potrebno daleč, v fine restavracije ali mondene kraje, da bi doživeli raj.

 
Komentarjev 4
  • Robert_Lea 10:05 15.julij 2021.

    V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR. ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • jure0 08:23 15.julij 2021.

    A sta sama plačala članek?

  • batom 08:07 15.julij 2021.

    ne vem zakaj si že kar "vplivnež", če objavlaš fotke na IG ??? kakšen vpliv pa imata? A jima teh 18K ljudi slepo sledi na vsak ukaz?

Sorodne novice