Magazin > VIP
97 ogledov

Zaročenec Mariah Carey s to odločitvijo šokiral

mariah carey, james packer Profimedias
Bosta imela predporočno pogodbo?

mariah carey, james packer | Avtor: Profimedias Profimedias
Mariah Carey je v sedmih nebesih, saj jo je njen avstralski milijarder James Packer zaprosil za roko, ki jo sedaj krasi zaročni prstan, vreden 10 milijonov evrov. Packer naj bi imel na računu 4,3 milijarde evrov, zato si lahko takšen prstan vsekakor privošči.

Mariah pa ni vesela le prstana, ampak tudi Jamesove odločitve, da ne bosta podpisala predporočne pogodbe. V to naj bi ga sicer prepričala pevka, ki se lahko pohvali s 500-milijonskim premoženjem. "Očitno ga je prepričala, da njegovega denarja ne potrebuje. James je povedal, da je z vztrajanjem pri pogodbi ni želel razburiti, saj bi Mariah rada živela v prepričanju, da bosta ostala skupaj do smrti. Pogovori o tej temi bi romantiko takoj ubili,“ je povedal vir.

Packer in Careyjeva sta par šele slabo leto. "Mariah se je z njim želela poročiti že takoj, ko sta se spoznala. Poroko že načrtuje," je še dodal vir.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.