Magazin > VIP
1 ogledov

Zaročni prstan izbrala sama

Kim Kardashian FameFlynet
Ni skrivnost, da je Kim Kardashian obsedena z nadzorom. Celo zaročni prstan, ki ji ga je v ponedeljek podaril Kanye, naj bi izbrala sama.

Kim Kardashian | Avtor: Instagram Instagram
Kim Kardashian je snubitev pričakovala, zato naj bi si zaročni prstan, ki ji ga je v ponedeljek za njen 33. rojstni dan nadel Kanye West, izbrala kar sama. "Ker obožuje draguljarno Lorraine Schwartz, je Westu naročila, naj ji prstan izbere tam," je izdal vir blizu starlete. Za vse, ki Kim spremljajo v njenih resničnostnih šovih, to ni nič presenetljivega, saj zvezdnica nikoli ni skrivala, da ima stvari rada pod nadzorom.

Kanye je svoji dragi podaril prstan, ki je večji od tistega, ki ga je starleta prejela od bivšega moža Krisa Humphriesa. Krisov naj bi bil vreden 1,6 milijona evrov, Westov pa kar 4,4 milijona evrov. Seveda gospoda teh vsot nikoli nista plačala, saj sta se dogovorila za kompenzacijo v obliki publicitete, ki sta je prstana vsekakor deležna. Kris naj bi za prstan plačal le 300 tisoč ameriških dolarjev, Kanye pa 500. Morda pa bo s tem tudi Kimin zakon tokrat trajal malce dlje kot le 72 dni?

Kakorkoli že, kako je Kanye padel na kolena, si lahko ogledate TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.