Magazin > VIP
3180 ogledov

"Zasebno je Kate popolnoma drugačna"

kate middleton Profimedia
Prijateljica razkriva, kakšna je Kate, kadar okoli nje ni fotografov.

Vedno brezhibna od glave do pet. To je vojvodinja Kate, mama treh malih otrok. Njena prijateljica pa je za People sedaj razkrila, da je lepotica, kadar ni v službi krone, popolnoma drugačna – čisto običajna mama, ki pa je otroci ne morejo vrteti okoli mezinca.

"Za zaprtimi vrati je zelo samozavestna mama, ki ni lahkoverna. Otroke bo okarala, če so poredni,“ je povedala prijateljica in dodala, da doma za Kate ni glamurja. Otroke bo v šolo pripeljala v športnih oblačilih in z lasmi, spetimi v čop. "Čisto običajno življenje mame, ki ima službo – sicer malce drugačno službo od drugih.“

Kate je zelo pomembno, da je življenje njenih otrok, Georgea (7), Charlotte (5) in Louisa (2), čim bolj običajno. Ob koncih tedna jih odpelje na tečaj lončarstva, z možem pa menda rada obiskujeta lokalne pivnice. "Pogovarjata se o otrocih, kot vsi starši. Prav presenetljivo je, kako normalen par sta,“ je povedal očividec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.