Magazin > VIP
33703 ogledov

Zato je Kate Middleton tako hitro zapustila bolnišnico

kate middleton
Kate Middleton je bolnišnico zapustila slabih osem ur po rojstvu sina.

Vojvoda William in vojvodinja Catherine sta svojega tretjega otroka javnosti predstavila že nekaj ur po rojstvu. Kako je malčku ime, še ni znano, je pa Kate to priložnost izkoristila in se poklonila svoji pokojni tašči. Več o tem lahko preberete na spodnji povezavi:

kate middleton Magazin Tako se je Kate včeraj poklonila princesi Diani

Kate je bila - tako kot vedno - tudi sedem ur po porodu videti brezhibno naličena in oblečena. To pa ni edina stvar, ki je začudila javnost. Mnogi se sprašujejo, zakaj je vojvodinja tako hitro zapustila bolnišnico. 

V Sloveniji mamica po porodu v bolnišnici ostane približno tri dni, v Veliki Britaniji pa dva.

Kate bo doma seveda imela pomoč. 24 ur na dan ji bo na voljo izkušena babica, tako da lahko brez skrbi okreva tudi na svojem domu. To pa ni edini razlog, da je tako hitro "zbežala" v svojo palačo. Že v začetku aprila so pred bolnišnico prepovedali parkiranje in postavili varnostne ograje. Ulica je bila zadnje dni polna fotografov in oboževalcev kraljevega dvora, ki so povzročali hrup. Da ne bi več motili ostalih pacientov v bolnišnici, je Kate porodnišnico zapustila takoj, ko je bilo to mogoče.

Komentarjev 8
  • jerneja45 22:15 24.april 2018.

    Če je temu res tako, potem poklon mladi mamici in veliko srečnih trenutkov z malim sinkom. 😀

  • jozicamurn 16:29 24.april 2018.

    Briga nas za genocidne kolonizatorje in njihov šeriat ali pa za njihovo kraljico zločinskih/lažnivih/koruptivnih narko-termitov elitnežev. Londonistan. Next subject please.