Magazin > VIP
58 ogledov

Zato je šlo Fakijevo podjetje v stečaj

2015kmetija:nov začetek Saša Despot
V tej sezoni Kmetija: Nov začetek kar trije kandidati, ki so morali zapreti svoje podjetje.

Kot smo poročali, sta imela nekdanja kandidata Kmetija: Nov začetek Jacqueline in Sebastijan smolo s svojim podjetjem.

Jacqueline je 18 let vodila vrtnarijo, pred petimi leti pa je morala podjetje zapreti, saj je zaradi trgovskih centrov prišlo do upada prometa. Sebastijana pa so v Avstriji prevarali. "Dolgujejo mi denar. Kot podizvajalec sem sodeloval s tem podjetjem, ki je čez noč izginilo. Ostala je le še prazna pisarna. Nikamor se nisem mogel obrniti,“ je za naš portal povedal Sebastijan, ki se je moral nato zadolžiti pri družini in pri prijateljih, sicer ne bi mogel plačati svojih zaposlenih.

Seba in Jacqueline pa nista edina kandidata letošnje Kmetije, ki sta v šov vstopila z upanjem po novem začetku. Tudi Faki je imel nekoč podjetje, ki ga je moral zapreti.

"Z bratom sva vodila gradbeniško podjetje. Veliko ljudi nam dolgovalo denar, zato smo se tudi mi zadolžili. Še sedaj se zaradi denarja prerekamo po sodiščih. Ne verjamem, da ga bom kdaj dobil,“ je za Žurnal24 povedal zmagovalec Kmetije.

Komentarjev 8
  • milek 07:52 22.december 2015.

    Bo Alah pršo po tebe...

  • fritolin 19:23 16.december 2015.

    Dajte Zurnal, ce ze res ne morete brez njega malo preverite kaj sta z bratom pocela in kaj je bratov osnovni posao....Sem ze napisal pa se enkrat - kmetijo so producirali Srbi in jim je v zabavo da je ...prikaži več zmagal Faki in je bilo od zacetka jasno da bo on planetov favorit, malo raziscite, novinarji sedeci med stirimi zidovi s telefoni

  • patron 16:57 16.december 2015.

    bratić od fukija, lepo, da držiš z žlahto